Χαροπαλεύει 43χρονος που έπεσε θύμα τροχαίου στην Αμμουδάρα (video)

Petite Perle 300×250

Χαροπαλεύει o 43χρονος που έπεσε θύμα τροχαίου στην Αμμουδάρα

Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται  στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου, ο 43χρονος κωφάλαλος πλανόδιος πωλητής, ο οποίος το βράδυ της Παρασκευής παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο στον κεντρικό δρόμο της Αμμουδάρας.

Όπως δήλωσε στη "Φωνή του Μαλεβιζίου" ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου "Θαλασσινή Αύρα" κ. Άγγελος Παπαδάκης, ο άτυχος 43χρονος μόλις είχε βγει από το εστιατόριό του και έπεσε θύμα ασυνείδητου οδηγού, ο οποίος τον χτύπησε και τον παράτησε.

Ο 43χρονος βρισκόταν πάνω στη διάβαση πεζών, όμως αυτό δεν ήταν αρκετό για τον οδηγό του Ι.Χ. αυτοκινήτου, να ανακόψει την ταχύτητα του οχήματος του, με αποτέλεσμα ο 43χρονος να εκσφενδονιστεί και να χτυπήσει στο οδόστρωμα.

Αμέσως μετά το τροχαίο ο 56χρονος οδηγός του οχήματος, όχι μόνο δεν σταμάτησε, αλλά ανέπτυξε ταχύτητα και εγκατέλειψε το θύμα του να κείτεται αιμόφυρτο.

Το Α.Τ. Μαλεβιζίου, το οποίο κλήθηκε αμέσως στον τόπο του συμβάντος, με γρήγορες κινήσεις εξέτασε τις κάμερες της περιοχής και εντόπισε τον οδηγό, τον οποίο και συνέλαβε.

Ο 56χρονος οδηγός παραδέχτηκε ότι είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα και δεν αντιλήφθηκε καθόλου ότι χτύπησε τον 43χρονο κωφάλαλο.

Στην "Θαλασσινή Αύρα" το βράδυ της Παρασκευής βρίσκονταν η γιατρός κ. Ελπινίκη Βίγλη, η οποία έσπευσε και παρείχε τις πρώτες βοήθειες στον 43χρονο, μέχρι να φτάσει στο σημείο το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Ο κ. Παπαδάκης επισημαίνει ότι από τη μία η ταχύτητα και από την άλλη ο ελλιπής φωτισμός που υπάρχει στον κεντρικό δρόμο της Αμμουδάρας είχαν ως αποτέλεσμα τις βαρύτατες κακώσεις του 43χρονου, ο οποίος δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

«Ήρθε να βγάλει ένα τίμιο μεροκάματο και τον βρήκε ο "θάνατος"» αναφέρει χαρακτηριστικά, καλώντας μάλιστα τη Δημοτική Αρχή Μαλεβιζίου να εξετάσει προσεκτικά το δρόμο της Αμμουδάρας, γιατί όπως ο ίδιος δηλώνει κάθε χρόνο πάρα πολλά ατυχήματα συμβαίνουν στο συγκεκριμένο σημείο.

Σε μία έρευνα που έκανε στον τόπο του συμβάντος η "Φωνή του Μαλεβιζίου" διαπιστώνει ότι όλη η Αμμουδάρα είναι πολύ σκοτεινή με τα αυτοκίνητα και τα λίγα εναπομείναντα καταστήματα να φωτίζουν τον δρόμο.

Ο Δήμος Μαλεβιζίου έχει τοποθετήσει κολωνάκια φωτισμού στο πεζοδρόμιο, τα οποία όμως είναι κρυμμένα στις φυλλωσιές των δέντρων, και άλλα που δεν παράγουν τόσο φως, ώστε να είναι ορατοί οι πεζοί που διασχίζουν το δρόμο.

Είναι σημαντικό, για την ασφαλέστερη κυκλοφορία των οχημάτων και κατ' επέκταση την ασφάλεια των οδηγών και των πεζών,οι αρμόδιοι φορείς να επιληφθούν άμεσα του σημαντικού αυτού ζητήματος και να αντικαταστήσουν το ταχύτερο δυνατόν τα φωτιστικά σώματα, τα οποία περισσότερο διακοσμούν από ότι φωτίζουν!

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ