Κίνημα Αλλαγής Ηρακλείου: "Προοδευτικός" θίασος

Petite Perle 300×250

Περιφέρουν το προοδευτικό -μεταρρυθμιστικό παρελθόν τους, εξευτελιζόμενοι… Για να «αγοράσουν» λίγο παρόν «εργαλειοποιούμενοι»…από τον Α. Τσίπρα.

Αυτό με λίγα λόγια θα μπορούσε να είναι το συμπέρασμα της θλιβερής «πολιτικής» παράστασης που δόθηκε την περασμένη Παρασκευή (01.02) σε κεντρικό ξενοδοχείο τη πόλης του Ηρακλείου.
Σε μια εκδήλωση χωρίς παλμό, χωρίς πάθος, χωρίς πολιτικό μήνυμα, χωρίς καν κάποια είδηση… Σε μια εκδήλωση που οι δημοκράτες πολίτες και ο προοδευτικός κόσμος του Ηρακλείου γύρισαν την πλάτη. Σε μια εκδήλωση που "θάφτηκε" «…μετά βαΐων και κλάδων» από όλα τα φιλο-κυβερνητικά ΜΜΕ, γιατί…απλά πήγε «άπατη»! Ούτε διθυραμβικοί τίτλοι, ούτε λαϊκός ξεσηκωμός. Ούτε φυσικά σημαντικά στιγμιότυπα, που θα έδιναν το μήνυμα της συστράτευσης προσωπικοτήτων, πολιτικών στελεχών και λαού, με την Κυβέρνηση «ΣΥΡΙΖΑ με…λίγο απ' όλα».

Σε ένα νομό που ο ΣΥΡΙΖΑ στις τελευταίες εκλογές έλαβε περίπου 45% εμφανίστηκαν μόνο μερικές δεκάδες άνθρωποι, που με πρόσωπα σκυθρωπά, συνειδητοποιώντας την ήττα που έρχεται, περίμεναν νωχελικά το τέλος της «προοδευτικής» φαρσοκωμωδίας… Πουθενά, δεν εμφανίστηκαν τα σημαντικά πολιτικά στελέχη είτε, του παρελθόντος είτε, του παρόντος της μεγάλης προοδευτικής παράταξης! Δηλαδή του ΠΑΣΟΚ! Οι ελάχιστοι επώνυμοι -σε αριθμό όχι πάνω από δέκα- που ήταν παρόντες ήταν παλαιά στελέχη που, είτε για πολλά χρόνια δεν συμμετέχουν στα κοινά είτε, έχουν διαχωρίσει την θέση τους, από το ΠΑΣΟΚ, πολύ πριν το 2009…

Ταυτόχρονα, κανείς δεν μπορεί να κατατάξει στο «προοδευτικό» «μακιγιάζ-φτιασίδωμα» του ΣΥΡΙΖΑ ανθρώπους της αυτοδιοίκησης, που είναι γνωστοί για την πολιτική και κοινωνική τους δράση στον χώρο του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Στελέχη και υποψηφίους στις προσεχείς εκλογές που είτε, στηρίζονται από το Κίνημα Αλλαγής είτε, χαίρουν της εκτίμησης των τοπικών κοινωνιών του νομού μας σε βαθμό, που να κατέρχονται ακόμα και χωρίς…αντίπαλο! Ενώ, κανείς δεν μπορεί να εντάξει στο «δυναμικό» της απερχόμενης Κυβέρνησης ανθρώπους, που θεσμικά και 'καλή τη πίστη' πηγαίνουν σε κομματικές εκδηλώσεις προκειμένου να διεκδικήσουν την ψήφο των πολιτών όλων των κομμάτων.

Είναι προφανές, λοιπόν, ότι οι πολίτες του Ηρακλείου έχουν συνειδητοποιήσει την ιδεολογική γύμνια, το πολιτικό αδιέξοδο και το προγραμματικό κενό του ΣΥΡΙΖΑ. Ένα κενό που επισημοποιήθηκε πανηγυρικά από την συγκρότηση του «προοδευτικού» μετώπου με μπροστάρηδες Βουλευτές της λαϊκής & «ψεκασμένης» δεξιάς…Για μερικούς ακόμα μήνες εξουσίας.

Ο ΣΥΡΙΖΑ μέσα σε λίγες μέρες, και υπό το βάρος των εκβιασμών του ομόδοξου του- σε επίπεδο αρχών, κυνισμού & τακτικής- Πάνου Καμένου, ολοκλήρωσε μια ακόμα διαδικασία συναλλαγής… Μια διαδικασία που, εξευτελίζει τους δημοκρατικούς θεσμούς, παραχαράσσει την λαϊκή ψήφο και ευτελίζει την ιδιότητα του Βουλευτή! Μια διαδικασία συναλλαγής χωρίς κανένα ιδεολογικό, ηθικό και πολιτικό φραγμό!
Γι' αυτό και ο λαός του Ηρακλείου θα τους επιφυλάξει ένα εκλογικό ναυάγιο! Ναυάγιο αντάξιο της διάψευσης όλων των προσδοκιών, που γέννησε ο Αλέξης και η «παρέα του», με ψεύτικες υποσχέσεις, μεγάλα λόγια και αποτυχίες, που δυστυχώς συνεχίζονται…
Αποτυχίες που κόστισαν στην χώρα 4 χρόνια! Τέσσερα χρόνια με πολλαπλάσια και μη αναγκαία λιτότητα, με βαριές δεσμεύσεις εις βάρος της νέας γενιάς και του μέλλοντος της πατρίδας μας! Και φυσικά με ανυπαρξία πολιτικών και δομικών αναπτυξιακών, οργανωσιακών και κοινωνικών μεταρρυθμίσεων για τον 21ο αιώνα!

Το ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ παραμένει ο πραγματικός στυλοβάτης του λαού, ο εκφραστής των αναγκών και των οραμάτων του! Είναι η δημοκρατική-προοδευτική παράταξη, που διεκδικεί την στήριξη των πολιτών για να εφαρμόσει, μαζί με τον λαό, το «Σχέδιο Ελλάδα», μέσα σε ένα πλαίσιο συνεννόησης και κοινωνικής ενότητας. Μακριά από νέους διχασμούς, καθημερινό ευτελισμό των δημοκρατικών θεσμών και εργαλειοποίηση των πάντων, από μια «θράκα» αθεράπευτα αλαζόνων και απόλυτα μεθυσμένων από την εξουσία…
Ο δημοκρατικός λαός της Κρήτης θα τους δώσει την απάντηση που τους αξίζει!!!

Για τη Νομαρχιακή Επιτροπή
ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Ο Γραμματέας
Αντώνης ΖΑΧΑΡΙΟΥΔΑΚΗΣ

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ