Στο θυμό της στιγμής απέδωσε ο πατέρας το χτύπημα στο πρόσωπο της ανήλικης κόρης του

Petite Perle 300×250

Εκπαιδευτικοί, αστυνομία, κοινωνικοί λειτουργοί και εισαγγελία ανηλίκων λειτούργησαν άμεσα, προκειμένου να διευκρινιστούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες "σήκωσε χέρι" ο πατέρας

Τα ομολογουμένως άμεσα αντανακλαστικά τους έδειξαν οι αρμόδιες υπηρεσίες στο Ηράκλειο, με αφορμή περιστατικό βιαιοπραγίας σε ένα 13χρονο κορίτσι από τον 43χρονο πατέρα της. 

Εκπαιδευτικοί, αστυνομία, κοινωνικοί λειτουργοί και εισαγγελία ανηλίκων κινητοποιήθηκαν άμεσα, προκειμένου να διευκρινιστούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες "σήκωσε χέρι" ο πατέρας και να διαπιστωθεί αν υπήρξε ανάλογο περιστατικό στο παρελθόν σε βάρος του ίδιου παιδιού ή στα μικρότερα αδέρφια της.

Ο ίδιος ο πατέρας, που παραδόθηκε μετά το περιστατικό στο Α.Τ Μαλεβιζίου, σύμφωνα με τις πληροφορίες, υποστήριξε ότι ήταν η πρώτη φορά που έκανε κάτι τέτοιο και το απέδωσε στο θυμό της στιγμής. 

Το κοριτσάκι, που οδηγήθηκε για εξετάσεις στην Παιδιατρική κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου και στο οποίο ζητήθηκε από την εισαγγελία να γίνει σχετική παιδοψυχιατρική εκτίμηση, υποστήριξε επίσης ότι δεν έχει ξαναγίνει κάτι παρόμοιο ενώ σε ερώτηση "αν θα άλλαζε κάτι στον μπαμπά" δήλωσε "το θυμό του". 

Ο πατέρας, που διώκεται για επικίνδυνη ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη τελεσθεισα σε βάρος προσώπου ανίκανου να αντισταθεί, οδηγήθηκε σήμερα στο Αυτόφωρο, ωστόσο η δίκη αναβλήθηκε για αύριο. 

Αξιοσημείωτη όμως ήταν η παρουσία στο Δικαστικό Μέγαρο όλων των εμπλεκόμενων πλευρών με τους οποίους ζήτησε να έχει συνάντηση ο Αντεισαγγελέας Πρωτοδικών Ηρακλείου Ευστάθιος Θεοφανίδης.

Πηγή : Cretalive.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ