Το Κρουσανιώτικο καρναβάλι με… Αναστασία Μπιτζιλέου

Petite Perle 300×250

Ξεκίνησαν οι προετοιμασίες για το 6ο Κρουσανιώτικο Καρναβάλι που θα γίνει την Κυριακή 3 Μαρτίου 2019 στον Κρουσώνα. Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κρουσώνα ανακοίνωσε την παρουσιάστρια της μεγάλης γιορτής, την αγαπημένη Αναστασία Μπιτζιλέου.

Η παρουσιάστρια της "ΚΡΗΤΗ TV" Αναστασία Μπιτζιλέου με το μοναδικό μπρίο και τη διάθεσή της δέκτηκε την πρόταση του προέδρου του Π.Σ. Κρουσώνα και δηλώνει στη "Φωνή του Μαλεβιζίου":

«Τους  Κρουσανιώτες τους γνώρισα από το γύρισμα – αφιέρωμα που είχαμε κάνει στο χωριό με τον Πολιτιστικό Σύλλογο να πρωταγωνιστεί, στην εκπομπή "Έλα Κοντά" της "ΚΡΗΤΗ TV".

Από την πρώτη στιγμή αγάπησα τους Κρουσανιώτες γιατί πρόκειται για ένα φιλόξενο χωριό, δραστήριο και ενωμένο, για αυτό και δεν θα μπορούσα να αντισταθώ στην πρόταση του προέδρου κ. Γιώργου Φασουλάκη να παρουσιάσω το "Κρουσανιώτικο Καρναβάλι".

Με μεγάλη χαρά και ανυπομονησία περιμένω να ανταμώσω ξανά τους ανθρώπους του χωριού αλλά και όλο τον κόσμο που θα έρθει.

Κάθε χρόνο πάνω από 3.000 άτομα περνάνε από το καρναβάλι του Κρουσώνα και φέτος οι δραστηριότητες θα είναι ποίκιλες .

Στις 12:00 το μεσημέρι ξεκινά η μεγάλη παρέλαση και κορυφώνεται στην πλατεία του χωριού με πολλά event και εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους. Τις αμέσως επόμενες μέρες θα ανακοινωθεί και το τελικό πρόγραμμα του 6ου Κρουσανιώτικου Καρναβαλιού. Καλή μας Διασκέδαση».

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ