Νίκκι Παπαβασιλείου: «Κοιτάξαμε στα μάτια τον Αστέρα»

Petite Perle 300×250

Του Μάνου Κασαπάκη

O προπονητής του Εργοτέλη, Νίκκι Παπαβασιλείου δήλωσε περήφανος απ' την προσπάθεια που κατέβαλλαν οι παίκτες του κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, επισήμανε πως η ομάδα του θα διεκδικήσει την πρόκριση στην ρεβάνς.

«Είχαμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι σήμερα, στις οκτώ καλύτερες ομάδες της Ελλάδας, στο Κύπελλο το οποίο γνωρίζαμε ότι θα είναι  πολύ δύσκολο. Ο Αστέρας είναι μια ποιοτική ομάδα. Εμείς είχαμε αρκετά προβλήματα ειδικά απ' την αριστερή μας πλευρά. Στα πρώτα δεκαπέντε λεπτά, προσπαθήσαμε να τα διορθώσουμε και κάναμε μια γρήγορη αλλαγή.

Στην επανάληψη παρουσιαστήκαμε πάρα πολύ καλύτεροι, πιέσαμε πιο μπροστά και πήραμε μέτρα στο γήπεδο. Κάναμε το παιχνίδι μας και προσπαθήσαμε να παίξουμε όπως κάθε φορά.

Κοιτάξαμε στα μάτια τον αντίπαλο, παλέψαμε και πραγματικά είμαι πολύ περήφανος για τους παίκτες μου. Είναι ένα ματς που δεν μπορώ να πω ότι μας αφήνει εκτός. Σε 21 μέρες θα πάμε και θα προσπαθήσουμε να το διεκδικήσουμε. Σίγουρα όμως αυτό είναι πάρα πολύ δύσκολο. Όμως γιατί όχι;

Από σήμερα το βράδυ ξεχνάμε αυτό το παιχνίδι και η συγκέντρωση μας είναι στο πρωτάθλημα. Έχουμε έναν ολόκληρο δεύτερο γύρο να κάνουμε αυτό που ξέρουμε.»

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ