H Cretan Mill στη μεγαλύτερη διεθνής έκθεση

Petite Perle 300×250

Η Cretan Mill και ο Όμιλος Αλμπαντάκη για μία ακόμη φορά φέρνει το Μαλεβίζι κοντά σε όλο τον κόσμο κάνοντας γνωστό το «χρυσό της Κρήτης» μέσω της μεγαλύτερης διεθνούς έκθεσης προϊόντων βιολογικής καλλιέργειας Biofach 2019.

Η έκθεση Biofach διεξάγεται στη Νυρεμβέργη από χθες 13 έως και το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου στο ομώνυμο εκθεσιακό κέντρο Biofach, παράλληλα με την έκθεση βιολογικών – φυσικών καλλυντικών & κοσμετολογίας, Vivaness 2019.

Περισσότεροι από 3.218 εκθέτες (275 εκθέτες στη VIVANESS) από 88 χώρες θα παρουσιάσουν τις καινοτομίες τους και τις τάσεις της αγοράς σε περίπου 50.000 επισκέπτες από 134 χώρες, επιβεβαιώνοντας και το διεθνή χαρακτήρα της έκθεσης.

Στο περίπτερο της Cretan Mill οι επισκέπτες όπως εμπορικοί ακόλουθοι από όλο τον κόσμο, προμηθευτές αλυσίδων σούπερ μάρκετ, ξενοδοχειακών και ναυτιλιακών επιχειρήσεων καθώς και εστιατορίων και χώρων σίτισης θα ενημερωθούν για τα εξαιρετικής ποιότητας κρητικά ελαιοκομικά προϊόντα της εταιρίας και ολόκληρης της Κρήτης.

Το αυθεντικό Κρητικό Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο, βιολογικό, αρωματικό και πολυ-αρωματισμένο ελαιόλαδο, οι ελιές, η λιαστή ντομάτα και το κρασί της εταιρίας θα δοκιμαστούν από τους χιλιάδες επισκέπτες της έκθεσης.

Τι αναφέρει η σελίδα της Biofach για την Μαλεβιζιώτικη εταιρία που διαπρέπει:


Ο Cretan Mill είναι μια διαχρονική ιστορία 152 χρόνων παράδοσης σε συνδυασμό με το αληθινό πάθος για την τέχνη του ελαιολάδου, την ιστορία της οικογένειας Αλμπαντάκη. Το 1866, στη μικρή πόλη της Κάλεσα στην Κρήτη, ένας αφοσιωμένος παραγωγός ελαιολάδου, ο Ιωάννης Αλμπαντάκης, αποφάσισε να καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να κάνει αυτό που γνώριζε καλύτερα: το αυθεντικό Κρητικό Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο. Τέσσερις γενιές αργότερα, η οικογένεια διατηρεί την κληρονομιά με τις ίδιες αξίες και σεβασμό προς την Κρητική Γη, κατέχοντας τώρα μια εδραιωμένη εταιρεία, που εξάγει τα προϊόντα της σε όλο τον κόσμο.

Η Cretan Mill, που διαθέτει σύγχρονες εγκαταστάσεις εμφιάλωσης στην Κρήτη, εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας και εξειδικευμένο προσωπικό, επικεντρώνεται σε συνεχείς επενδύσεις, αυξάνοντας την ετήσια παραγωγική της δυναμικότητα έως και 45.000 τόνους. Με πολυάριθμους ιδιόκτητους ελαιουργούς, εργαστήριο χημείας και εξειδικευμένους επιστήμονες, ο Cretan Mill επιδιώκει την πλήρη επίβλεψη σε κάθε κρίσιμο βήμα της διαδικασίας παραγωγής ελαιολάδου, καταλήγοντας σε εξαιρετικά ποιοτικό ελαιόλαδο μοναδικής οργανοληπτικής αξίας και εξαιρετικής γεύσης.

Το χαρτοφυλάκιο των προϊόντων αποτελείται από εξαιρετικό παρθένο, παρθένο, βιολογικό, αρωματικό, πολυ-αρωματισμένο και ελαιόλαδο, που προσφέρεται σε ένα ευρύ φάσμα συσκευασιών, ελκυστικό σχεδιασμό και διάφορα εμπορικά σήματα που ικανοποιούν διαφορετικά γούστα.

Η εμμονή της εταιρίας στην ποιότητα ανταμείφθηκε πολλαπλά με εθνικά και διεθνή βραβεία. Βραβείο Superior Taste2018 από το iTQi, το BEST OF CRETE από την Terraolivo, το Βραβείο Platinum για την OLD BRAND, το Βραβείο Ποιότητας 2018 και το OLYMP TASTE2017 από το LONDON IOOC μόνο από τις πρόσφατες αναγνωρίσεις της.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ