“Βροχή” τα προβλήματα από την κακοκαιρία

Με ισχυρές βροχοπτώσεις και καταιγίδες ξεκίνησε η μέρα με τα έντονα καιρικά φαινόμενα που χθες έπληξαν όλο το νομό Χανίων να μεταφέρονται ανατολικά. Προσοχή συνιστάται στους οδηγούς που κινούνται στο επαρχιακό δίκτυο, καθώς η συνεχής βροχόπτωση δημιουργεί σοβαρά προβλήματα με κατολισθήσεις και πέτρες.

Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία καθόλη τη διάρκεια της ημέρας θα σημειωθούν βροχές και καταιγίδες, κατά τόπους ισχυρές τις πρωινές ώρες. Ενώ θα έχουμε χιονοπτώσεις στα ορεινά της Κρήτης.

Οι άνεμοι βόρειοι βορειοανατολικοί 8 με 9 ανατολικά στα δυτικά 10 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση από τις απογευματινές ώρες. 
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 08 -12 βαθμούς Κελσίου.

Ωστόσο, πολλά και σημαντικά προβλήματα δημιούργησε χθες η κακοκαιρία στα Χανιά, με αποτέλεσμα να παραμείνουν κλειστά τα σχολεία σε πολλές περιοχές.

Στην ανακοίνωση του δήμου Χανίων, αναφέρεται ότι κλειστά θα μείνουν όλα τα σχολεία των και οι βρεφονηπιακοί σταθμοί λόγω της πρόβλεψης της ΕΜΥ για επιδείνωση των καιρικών φαινομένων.

Επίσης κλειστά θα είναι όλα τα σχολεία του δήμου Κισσάμου, οι παιδικοί σταθμοί και το Ειδικό σχολείο λόγω των κατολισθήσεων που υπάρχουν στο οδικό δίκτυο, ενώ όπως δήλωσε στο zarpanews.gr ο δήμαρχος Κισσάμου κ. Σταθάκης, χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή στις μετακινήσεις.

Κλειστά θα είναι και όλα τα σχολεία του δήμου Πλατανιά σύμφωνα με δήλωση του δημάρχου Γιάννη Μαλανδράκη.

Ακόμη, ο δήμαρχος Αποκορώνου, Χαράλαμπος Κουκιανάκης, πήρε την απόφαση να μην ανοίξει κανένα σχολείο στον Δήμο Αποκορώνουσήμερα Πέμπτη (14/2).

Προσθήκη του fonimaleviziou.gr στην Google

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ