Έκανε πάρτι ο Αλμυρός

Petite Perle 300×250

Του Γιώργου Πλαΐτη

Σε μεγάλα κέφια ήταν ο Αλμυρός που κέρδισε εύκολα την Μινωική στο γήπεδο του με 3-0 χωρίς να αντιμετωπίσει ούτε ένα πρόβλημα.

Στο 11' από κακό διώξιμο της άμυνας της Μινωικής η μπάλα βρήκε τον Απλαδά στο πόδι και κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι του Ψαρουλάκη. Στο 13' ο Αλμυρός θα κάνει το 1-0 με κεφαλιά αυτογκόλ του Διγενή μετά από σέντρα. Στο 24' δυνατό σουτ του Πέτρου Στρατήγη η μπάλα θα περάσει λίγο άουτ. Στο 26' ο Αντρέας Στρατήγης με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή θα κάνει το 2-0. Στο 28' απευθείας φάουλ του Ανδρεαδάκη από τα πλάγια η μπάλα θα περάσει ελάχιστα μακριά από το δοκάρι. Στο 44' ο Χατζηδημητρίου με σέντρα σουτ θα αιφνιδιάσει τον Γεωργίου και θα αναγκαστεί να διώξει σε κόρνερ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο μονόλογος του Αλμυρού συνεχίστηκε με την ομάδα του Δημήτρη Βολονάκη να ψάχνει κι άλλο γκολ. Σο 48' λίγο έλειψε να μπει και δεύτερο αυτογκόλ με τον Ανδρεαδάκη να βρίσκει λάθος την μπάλα μέσα στην περιοχή του αλλά για καλή του τύχη η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι. Στο 58' ο Μπέρκης από τα πλάγια θα κάνει την σέντρα, ο Αντρέας Στρατήγης θα κάνει την προβολή αλλά μπλόκαρε ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων. Στο 70' ο Απλαδάς με καταπληκτικό σουτ από τα 25 μέτρα θα κάνει το 3-0 για τον Αλμυρό τελειώνοντας οριστικά το παιχνίδι.

Συνθέσεις

Αλμυρός: Γεωργίου, Νικολακούλης, Καρυωτάκης, Κανδυλάκης, Σεληνιωτάκης, Μεντουδάκης(65' Νικητόπουλος), Π. Στρατήγης(75' Kouksov), Πρικάκης, Α. Στρατήγης, Μπέρκης(86' Χασουράκης), Απλαδάς(87' Κεφαλογιάννης)

Μινωική: Ψαρουλάκης, Χατζηδημητρίου, Αναγνωστάκης, Βαρδονικολάκης, Διγενής, Καραντινάκης(76' Χριστάκης) Γ. Βαρδονικολάκης, Κλίνης(75' Γελαδάς), Αστυρακάκης(56' Στακάκης), Ανδρεαδάκης, Nicolae

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ