Αρχή του πολιτικού του αγώνα από τη Ροδιά έκανε ο Ανδρέας Στρατάκης

Petite Perle 300×250

Ζήτησε στήριξη και όχι "πόλεμο" από  τους συγχωριανούς του  

Από το χωριού του, τη Ροδιά, ξεκίνησε τον προεκλογικό αγώνα ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ  Ανδρέας Στρατάκης.

Έχοντας δίπλα του την  οικογένεια του, και τους ανθρώπους που νοιώθει ως οικογένεια από την ΕΑΣΗ, και το περιβάλλον του έκανε ένα μεγάλο τραπέζι για να εξηγήσει  τους λόγους που κατέρχεται στις βουλευτικές εκλογές.

Προσκεκλημένοι ήταν όλοι οι φορείς της Ροδιάς, του Παλαιοκάστρου της Παντάνασσας και των  Λινοπεραμάτων.

Μιλώντας τους με οικειότητα και συγκίνηση καθώς  γνωρίζονται όλοι από παλιά, εξήγησε  του λόγους της πολιτικής τους απόφασης, ζητώντας τους,  να τον στηρίξουν στην προσπάθεια που ξεκινά.

Μια προσπάθεια που γίνεται για να ακουστεί η  φωνή του αγροτικού  κόσμου  στα  κέντρα λήψης αποφάσεων, αλλά και για να εκπροσωπηθεί όχι μόνο η Ροδιά αλλά και η ευρύτερη περιοχή στη βουλή, όπως σημείωσε.  

Άλλωστε η μια και μοναδική φορά που η Ροδιά εκπροσωπήθηκε στο κοινοβούλιο ήταν επί κρητικής πολιτείας.

Ο κ. Στρατάκης ανέφερε συγκεκριμένα. « Σας κάλεσα εδώ για να σας πω  τους λόγους που ξεκινώ τον αγώνα. Θέλω να με στηρίξετε. Αν δεν μπορείτε θα το καταλάβω, αλλά δε θέλω να με πολεμήσετε».   

Στην αρχή της ομιλίας του ο υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία αναφέρθηκε ονομαστικά  στους ανθρώπους που ήταν δίπλα του και  βοήθησαν να αποφασίσει να κατέβει στην πολιτική.

Πρόκειται για  τον επιστήθιο φίλο του  Μανώλη Λεβεντάκη, και τους στενούς του συνεργάτες στην ΕΑΣΗ Μύρωνα Χιλετζάκη και Μιχάλη Καμπιτάκη.

Μίλησε επίσης και για την πρόταση που του έγινε από  τον πρόεδρο του κόμματος Κυριάκο Μητσοτάκη,  οποίος με αυτή του την επιλογή επιχειρεί να κάνει άνοιγμα στον κεντρώο χώρο αλλά και στο συνεταιριστικό.
 Όπως είπε: «  Θεωρώ  αυτή την υποψηφιότητα  σημαντική ευκαιρία για την  εκπροσώπηση του αγροτικού χώρου, που έχει σήμερα τόσα προβλήματα και τόσες ανάγκες. Με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη πιστεύω ότι θα μπορέσουμε να προχωρήσουμε στις τομές και τις μεταρρυθμίσεις που απαιτούνται στον αγροτικό χώρο".

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν  επίσης ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ηρακλείου  Βαγγέλης Καρκανάκης,το μέλος της Π.Ε. της ΝΔ και της ΝΟΔΕ Μανόλης Χαιρέτης, και ο συνεργάτης του Γραμματέα Λευτέρη Αυγενάκη,Δημήτρης Κουτεντάκης.

Μετά τον κ. Στρατάκη, το λόγο πήρε  Μανόλης Γενναράκης που ευχήθηκε καλή επιτυχία στην υποψηφιότητα του κ. Στρατάκη, η οποία, όπως είπε, τιμά τη Ροδιά  λεγοντάς του ότι κανένας δεν πρόκειται να "πολεμήσει", αυτήν την προσπάθεια.

Αμέσως μετά τοποθετήθηκε ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Βαγγέλης Καρκανάκης λέγοντας ότι  με την υποψηφιότητα του Ανδρέα Στρατάκη, ο Κυριάκος Μητσοτάκης κάνει πράξη την υπόσχεσή του για διεύρυνση στον αγροτικό χώρο και σε νέα πρόσωπα. Συμπλήρωσε επίσης ότι  "Δεν υπάρχουν πλέον σήμερα στην Ελλάδα διαχωριστικές γραμμές, εκτός από εκείνες του λαϊκισμού από το ρεαλισμό και της αλήθειας με την απάτη ή την αυταπάτη".

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ