Μενέλαο Μποκέα για να ξεκινήσει η αλλαγή

Petite Perle 300×250

ΤΗΣ: Νίκης Ζερβού, Υποψήφιας Δημοτικής Συμβούλου Δήμου Μαλεβιζίου

Αναμφίβολα η ενασχόληση των πολιτών με τα πολιτικά δρώμενα είναι μια δραστηριότητα που θεωρείται αναγκαία και απαραίτητη για την ευημερία ενός τόπου. Έχοντας πλέον το πτυχίο μου και όντας εργαζόμενη στον ιδιωτικό τομέα ως Xημικός αποφάσισα ότι το να αφήνω τον τόπο μου και στην προκειμένη, το Μαλεβίζι, στην τύχη του δεν είναι πλέον επιλογή.

Οι καιροί αλλάζουν και μαζί τους αλλάζουν και τα ήθη και στα καθ' ημάς σημαίνει ότι έχουμε βάλει πολύ νερό στο κρασί μας για ό,τι θεωρείται αξία, εντιμότητα και αξιοπρέπεια.

ΑΠΟΦΑΣΙΖΩ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΩ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΜΕΝΩ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΤΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ. Όταν γνώρισα τον Μενέλαο είδα έναν άνθρωπο ευθύ, απλό και έντιμο, ήρεμο αλλά και συνάμα παθιασμένο. Γι' αυτό στις επικείμενες εκλογές συντάσσομαι με το Μενέλαο Μποκέα.

• Έναν άνθρωπο νέο, με δημιουργικές αντιλήψεις, απαλλαγμένο από παλαιοκομματικές πρακτικές, που ζει στον παλμό της σημερινής κοινωνίας, γνωρίζοντας τις ανάγκες των νέων, των εργαζομένων και των ανέργων.
• Έναν άνθρωπο που αδιαμφισβήτητα συνδυάζει αρμονικά μόρφωση και παιδεία κατέχοντας πέραν του πτυχίου του και δυο μεταπτυχιακούς τίτλους.
• Έναν άνθρωπο που κάνοντας πράξη τα εφόδια του, σήμερα διοικεί πολυεθνική εταιρεία εκατοντάδων εργαζομένων ως διευθυντής ανθρώπινου δυναμικού, γεγονός που αποτελεί για 'μένα εχέγγυο πολύτιμης και αποτελεσματικής αναδιοργάνωσης του Δήμου και παροχής υψηλού επιπέδου υπηρεσιών στους κατοίκους του με δυναμική και όχι διαχειριστική πολιτική.
• Έναν άνθρωπο που χαρακτηρίζεται από Κοινωνική ευαισθησία. Στην εμπλοκή του με τα κοινά θέτει υψηλή προτεραιότητα την άρση διακρίσεων για την καταπολέμηση του κοινωνικού αποκλεισμού εξασφαλίζοντας την κοινωνική συνοχή και ευημερία.
• Έναν άνθρωπο με εκσυγχρονιστική πολιτική βασιζομένη σε νέες τεχνολογικές πρακτικές που έχουν ως στόχο την καινοτομία.
• Έναν άνθρωπο που προτάσσει συμμετοχική διαδικασία διακυβέρνησης δημιουργώντας μια ομάδα με συλλογικό χαρακτήρα και όχι προσωπικές φιλοδοξίες. Το βασικότερο όμως προτέρημα του είναι η ανθρωποκεντρική του θεώρηση για την ανάπτυξη. Γιατί αναζήτα λύσεις στις τωρινές δυσλειτουργίες και αδιέξοδα του τόπου μας, τοποθετώντας τον άνθρωπο στον κέντρο του. Γιατί το Μαλεβίζι είναι οι κάτοικοι του!

Γι' αυτό η επιλογή του Μενέλαου Μποκέα είναι για μένα μονόδρομος. Όλοι μαζί σχεδιάζουμε το μέλλον του τόπου μας.

Γιατί "Tο Μαλεβίζι Mπορεί".

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ