Συμμετέχω στη διαμόρφωση του κοινού μας μέλλοντος! Στηρίζω Μενέλαο Mποκέα!

Petite Perle 300×250

Άρθρο του Βαγγέλη Παρασύρη, Υποψήφιου Δημοτικού Συμβούλου

Ζούμε στην εποχή που η συμμετοχή μας στα κοινά είναι επιτακτική! Αν μετά από όσα έχουμε βιώσει και που συνεχίζουμε να βιώνουμε, σταματήσουμε να λειτουργούμε ως ενεργοί πολίτες, τότε, μην προσδοκούμε μία διαφορετική κοινωνία, ένα διαφορετικό μέλλον από αυτό που μας δίνεται. Ενεργός πολίτης είναι αυτός που συμμετέχει στα δρώμενα της κοινωνίας με υπευθυνότητα απέναντι στον εαυτό του, αλλά και απέναντι στους συμπολίτες του. Αυτός που η ενασχόλησή του με τα κοινά δε στηρίζεται σε προσωπικές φιλοδοξίες ή προσωπικά συμφέροντα, αλλά στην ανιδιοτελή προσφορά προς τον τόπο του.

Προσωπικά, θεωρώ ότι  η στάση του απλού παρατηρητή και της αδράνειας δε μπορεί να φέρει αλλαγές. Για το λόγο αυτό, συμμετέχω ενεργά στα δρώμενα της τοπικής αυτοδιοίκησης, στηρίζοντας τον Μενέλαο Μποκέα, ένα νέο, ηθικό, επιστημονικά καταρτισμένο και επαγγελματικά καταξιωμένο άνθρωπο. Με τον Μενέλαο μας συνδέουν το κοινό όραμα και οι φρέσκες, καινοτόμες ιδέες για το αύριο του τόπου μας.

 Εμπιστεύομαι τον Μενέλαο Μποκέα γιατί συνδυάζει το πάθος, τη γνώση και την ικανότητα να προχωρήσει σε βαθιές τομές, που θα φέρουν πραγματικά το Μαλεβίζι στη θέση που του αξίζει! Γιατί στόχος όλων εμάς που έχουμε πλαισιώσει το Μενέλαο Μποκέα σε αυτή τη συλλογική προσπάθεια είναι να δούμε το Μαλεβίζι να κάνει τη διαφορά, όχι μόνο ως προς την καθημερινότητά μας, αλλά παράλληλα και ως προς την αναγνώριση και ανάδειξη των συγκριτικών μας πλεονεκτημάτων σε όλους τους τομείς. Θέλουμε να δούμε τον τόπο μας πραγματικό πρωταγωνιστή και στο επίκεντρο τον Άνθρωπο!

Γι' αυτό συμμετέχω ενεργά, με ειλικρίνεια και σεβασμό προς τους συνανθρώπους μας, στη διαμόρφωση του κοινού μας Μέλλοντος!

Γι'αυτό στηρίζω τον Μενέλαο Μποκέα!

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ