Οι Φλιντστόουνς στον Κρουσώνα και μετά στη Μονή

Petite Perle 300×250

Οι Μονιανόφλιντστόουνς θα είναι η θεματική ενότητα,με την οποία θα συμμετέχει η Μονή Μαλεβιζίου στο 6ο Κουρσανιώτικο καρναβάλι, την ερχόμενη Κυριακή 3 Μαρτίου και ώρα 12 το μεσημέρι.

Στη σελίδα του Πολιτιστικού Συλλόγου αναφέρεται:

Η γεννήση της ιδέας των Μονιανώνφλιντστόουνς ανήκει στον Πολιτιστικό Σύλλογο του χωριού μας και όχι άδικα. Το Μονιανό φαράγγι, ο Μονιανός σπήλιος η περιοχή Άχανος και Κάστελος, αλλά και το βουνό Γιοματάς που θυμίζουν άγρια Δύση, θα μπορούσαν κάλλιστα να είχαν εμπνεύσει τους δημιουργούς της Αμερικάνικης κωμωδίας ( Τhe Flintstones) William Hanna και τον Joseph Barbera, για ένα και μόνο λόγο…Γιατί η ομορφιά του τόπου μας συνάδει με εκείνη της εποχής των σπηλαίων όπου διαδραματιζόταν η κωμωδία!
Έτσι λοιπόν η σύγχρονη-παλαιολιθική εποχή και οι περιπέτειες των Μονιανώνφλιντστόουνς με πρωταγωνιστές τον οξύθυμο, αλλά καλόκαρδο Φρέντ, τη σύζυγο του Βίλμα, τους γείτονες του Μπάρνεϋ και Μπέτυ Ραμπλ, τα παιδιά τους Σταλίτσα και Μπαμ-Μπαμ, αναβιώνουν ξανά στο Κουρσανιώτικο καρναβάλι και υπόσχονται σε όλους μια αξέχαστη μέρα, γεμάτη γέλιο,τραγούδι, χορό και χαρά!

Τα Μονιανόφλιντστόουνς θα ξεκινήσουν μια ώρα νωρίτερα,από την πλατεία της Μονής, για τον Κρουσώνα, όχι με τα πέτρινα αυτοκίνητα, τα οποία κινούσαν με τα πόδια τους οι Φλιντστόουνς, αλλά με την τρίκυκλη μηχανή του Μονιανούφλιντστόουνς, του αγαπημένου όλων μας Φιλίππου της Ελενάρας
Και το γλέντι φυσικά δεν θα σταματήσει στον Κρουσώνα. Μετά το πέρας του καρναβαλιού,θα συνεχιστεί στη Μονή στην αίθουσα του πολιτιστικού συλλόγου!

Όσοι πιστοί λοιπόν προσέλθετε να λικνίσουμε τα κορμιά μας σε ρυθμούς αποκριάτικους! Ως γνωστόν στις μεγάλες αποκρές, κουζουλαίνονται και οι γρες, Καλή μας επιτυχία!!

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ