Με μεγάλη επιτυχία ο αποκριάτικος χορός (φωτό + video)

Petite Perle 300×250

Ο Σύλλογος Γoνέων και Κηδεμόνων του 2ου και 3ου Δημοτικού Σχολείου Γαζίου γιόρτασε και φέτος τις απόκριες με χορό, ξεφάντωμα και πολύ μασκάρεμα!

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή 1 Μαρτίου, ο αποκριάτικος χορός του Συλλόγου Γονέων και Κηδεομόνων του 2ου και 3ου Δημοτικού Σχολείου Γαζίου στο κέντρο Νίδα.

Η συμμετοχή υπήρξε εξαιρετικά μεγάλη, με τους εκπαιδευτικούς, τους γονείς και μαθητές των σχολείων να διασκεδάζουν και να χορεύουν σε μια ιδιαίτερα κεφάτη και καρναβαλική ατμόσφαιρα.

Ο διευθυντής κ. Μανώλης Μπελιμπασάκης με τους εκπαιδευτικούς των σχολείων.

Από τη βραδιά δεν έλειπε τίποτα. Υπήρχε άφθονο κέφι και από τους γονείς των μαθητών, οι οποίοι γέμιζαν την πίστα και διασκέδαζαν μαζί με τα παιδιά τους.

Το μενού περιείχε πολλά πλούσια εδέσματα, ακολούθησε λαχειοφόρος αγορά με πολλά δώρα και τα παιδιά
χόρεψαν και διασκέδασαν με την κλόουν Σοφία να δίνει το σύνθημα για το ξέφρενο πάρτυ.

Επίσης, πραγματοποιήθηκε διαγωνισμός καλύτερης αμφίεσης με πολλές μπορούμε να πούμε καλές συμμετοχές με το έργο της κριτικής επιτροπής να είναι αρκετά δύσκολο. Τελικά το 1ο βραβείο για κοριτσίστικη αμφίεση κέρδισε η «μαριονέτα», ενώ για τα αγόρια ο «ζουλού».

Τα τέσσερα κορίτσια επιλέχθηκαν για τον διαγωνισμό καλύτερης αμφίεσης…
Τελικά κέρδισε η γλυκιά μαριονέτα!

Η βραδιά έκλεισε με τις ευχαριστίες των μελών του Συλλόγου και ειδικά της προέδρου του κ. Εβίτας Τζεδάκη, η οποία μεταξύ άλλων ευχαρίστησε τους χορηγούς και τις επιχειρήσεις του δήμου Μαλεβιζίου που συνδράμουν τόσο πολύ στο έργο του Συλλόγου.

Κλείνοντας, η πρόεδρος ευχαρίστησε τους γονείς που για ακόμη μία φορά ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Συλλόγου.

Χρόνια πολλά σε όλους και καλές Αποκριές!

Υγεία - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ