Όλα έτοιμα για το 6ο Κρουσανιώτικο Καρναβάλι

Petite Perle 300×250

Όλοι οι δρόμοι αύριο οδηγούν στον Κρουσώνα

Κέφι, ζωντάνια, εκπλήξεις και πολύ χορό θα έχει το φετινό Καρναβάλι του Κρουσώνα. Τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Κρουσώνα "Νέα Γενιά" περιμένουν τους χιλιάδες επισκέπτες του στη μεγάλη εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 3 Μαρτίου, στις 12 το μεσημέρι.

Η μεγάλη παρέλαση θα ξεκινήσει έξω από την αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου Κρουσώνα με 6 ομάδες, ανάμεσά τους και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μονής και ο Παιδικός Σταθμός "Kids Academy".

Περίπου 400 καρναβαλιστές κάθε ηλικίας θα πάρουν μέρος στο Κρουσανιώτικο Καρναβάλι και θα παρασύρουν μικρούς και μεγάλους με το κέφι και τη ζωντάνια τους. Το θέμα του Καρναβαλιού είναι τα καρτούν και οι ευφάνταστες στολές είναι εμπνευσμένες από ήρωες της Disney.

Την παρουσίαση της μεγάλης παρέλασης έχει αναλάβει η Αναστασία Μπιτζιλέου.
Στο πλαίσιο του Κρουσανιώτικου Καρναβαλιού ακροβάτες, μουσικοί, χορευτές και ξυλοπόδαροι ύψους 3 μέτρων θα σας υποδέχονται στην είσοδο του Καρναβαλιού.

Η ομάδα του "Circus Camino" θα πλαισιώσει τη μεγάλη γιορτή και θα κάνει παραστάσεις με ζογκλερικά, εναέριο χορό με πανιά και ακροβατικά σε 8,5 μέτρα ύψος για 16 μέτρα πάνω σε τεντωμένο σχοινί.

Ωστόσο οι εκπλήξεις δεν σταματάνε για το Κρουσανιώτικο Καρναβάλι. Οι μοναδικοί "Batala Creta" θα ξεσηκώσουν τον κόσμο με τον μοναδικό τους τρόπο και με τα βραζιλιάνικα κρουστά τους, όλοι θα κινηθούν σε ρυθμούς σάμπα.

Μετά το τέλος της παρέλασης θα προσφερθούν κεράσματα και περισσότερη διασκέδαση στην πλατεία του Κρουσώνα, με τρίωρο πρόγραμμα με τους ακροβάτες και τους ξυλοπόδαρους αλλά και τραμπολίνο για όλο τον κόσμο.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ