Έβγαλε αντίδραση αλλά ήταν αργά για τον ΟΦΑΜ

Petite Perle 300×250

Σε ένα αρκετά ωραίο παιχνίδι που έγινε στην Βαγιά με αρκετές κλασικές ευκαιρίες, αλλά τα Δειλινά ήταν εκείνα που πήραν την νίκη με 2-1 απέναντι σε έναν ΟΦΑΜ με πολλές απουσίες που δεν ήταν καθόλου καλός για 80' λεπτά, έβγαλε αντίδραση στα τελευταία 10 λεπτά αλλά ήταν αργά.

Στο 4' σουτ από τον Σχοιναράκη μπλόκαρε με δεύτερη προσπάθεια ο Λιανάκης. Στο 6' μετά από κάθετη του Κολλατεράκη ο Χουρίδης βρέθηκε πλάγια στην περιοχή, σούταρε αλλά απέκρουσε εντυπωσιακά ο Αποστολάκης. Στο 8' ο Κολλατεράκης με σέντρα βρήκε τον Σταματάκη που με απίθανη κεφαλιά έκανε το 0-1. Στο 13' κάθετη του Κεφαλούκου στον Σταματάκη που σούταρε άουτ. Στο 15' ο Κολλατεράκης με καταπληκτική κάθετη βρήκε τον Χουρίδη που τελείωσε όμορφα την φάση κάνοντας το 0-2 από νωρίς. Στο 43' δυνατό σουτ του Φασουλάκη απέκρουσε δύσκολα ο Λιανάκης.

Στο 49' ο Μοχιανάκης μέσα από την περιοχή σούταρε, ο Λιανάκης ακούμπησε όσο έπρεπε την μπάλα και με την βοήθεια του δοκαριού κατέληξε κόρνερ. Στο 61' δυνατό βολέ από τον Κοκοσάλη λίγο άουτ. Στο 80' μεγάλη ευκαιρία από τον Σκουλούδη που αστόχησε μέσα από την περιοχή ενώ ήταν μόνος του. Στο 85' ο Σφακιανάκης ανέτρεψε τον Μοχιανάκη μέσα στην περιοχή με τον κ. Βισκαδούρο να δείχνει την άσπρη βούλα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο ίδιος ο Μοχιανάκης και έκανε το 1-2 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Συνθέσεις

ΟΦΑΜ: Αποστολάκης, Παύλος(46' Καρακωνσταντάκης), Δεληγιαννάκης(46' Μυτάκης), Παπαδήμος, Σχοιναράκης, Φασουλάκης, Μουλακάκης(46' Στρατηγάκης), Νικηφόρος, Μοχιανάκης, Λαδουκάκης, Σκουλούδης

Δειλινά: Λιανάκης, Γκούφας, Ι. Λιανάκης, Παπακώστας, Σφακιανάκης, Τσουβάλας, Taraj(57' Κοκοσάλης), Κολλατεράκης, Σταματάκης(62' Λαυρεντίου), Κεφαλούκος, Χουρίδης(33' Κουμέσος)


Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ