Κέφι, χορός και εκπλήξεις στο Τεχνόπολις (φωτογραφίες)

Petite Perle 300×250

Με μεγάλη συμμετοχή από όλες τις ομάδες, πραγματοποιήθηκε χθες στο Τεχνόπολις ο αποκριάτικος χορός για το κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού στο Γάζι.

Οι εκπλήξεις ήταν πολλές, ενώ οι μεταμφιέσεις ήταν η μία καλύτερη από την άλλη. Οι ομάδες άρχισαν να μαζεύονται από νωρίς το βράδυ, με τους οργανωτές να δίνουν τον καλύτερό τους ευατό, ώστε να υπάρξει μία άρτια οργανωμένη εκδήλωση.

Σιγά, σιγά αφότου συγκεντρώθηκαν όλα τα μέλη των ομάδων, ξεκίνησαν οι δοκιμασίες, μέσα από τις οποίες οι διαγωνιζόμενοι μπορούσαν να κερδίσουν πληροφορίες για τους γρίφους του κυνηγιού αλλά και πλούσια δώρα, όπως η παρακολούθηση κάποιας ταινίας σε αίθουσα του Τεχνόπολις.

Μέσα από τις δοκιμασίες διασκέδασαν τόσο οι συμμετέχοντες, όσο και όλος ο κόσμος που παρευρέθηκε στην εκδήλωση, αφού οι παίκτες κλήθηκαν να βρουν τα λουκούμια μέσα σε πιάτα με άχνη ζάχαρη χωρίς να χρησιμοποιήσουν τα χέρια, να "ντύσουν" μούμιες τους συμπαίκτες τους με χαρτί, να σπάσουν μπαλόνια που είχαν δεμένα στα πόδια τους και πολλά άλλα. Ανάμεσα σε όλες αυτές τις "δοκιμασίες", ο χορός έδινε και έπαιρνε, με το κέφι να ανεβαίνει στα ύψη.

Από τη μια οι οργανωτές, οι οποίοι επιστράτευσαν την δημιουργικότητα και τη φαντασία τους και από την άλλη οι ομάδες, με το κέφι και τη ζωντάνια τους, χάρισαν σε όλους αξέχαστες στιγμές. Η ένταση και η "δίψα" της κάθε ομάδας να κερδίσει φάνηκε και κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας των "κριτών" για το ποιος θα βγει νικητής στην κάθε δοκιμασία. Όλοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, ανανεώνοντας το ραντεβού για την Κυριακή, στο κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού, όπου και εκεί αναμένονται πολλές εκπλήξεις και δώρα για όλους.

Η "Φωνή του Μαλεβιζίου", εύχεται σε όλες τις ομάδες καλή επιτυχία.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ