Στον Κρουσώνα το Μαλεβιζιώτικο ντέρμπι, 1-0 την Τύλισο!

Petite Perle 300×250

Του Μάνου Κασαπάκη

Έκαμψε την αντίσταση της μαχητικής Τυλίσου ο ΠΑΟΚ, επικρατώντας της με 1-0 στο γήπεδο του Κρουσώνα, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α1 ΕΠΣΗ, συνεχίζοντας την πορεία πρωταθλητισμού που πραγματοποιηεί.

Καλύτερη η Τύλισος στο πρώτο ημίχρονο που είχε καλές ευκαιρίες, καταφέρνοντας να σταθεί πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο κόντρα στον πολύ ισχυρό και φορμαρισμένο ΠΑΟ Κρουσώνα, που είχε και αυτός τις ευκαιρίες του.

Στο 12' πρώτη στιγμή στο παιχνίδι και ήταν για τον ΠΑΟΚ. Σέντρα του Νικηφόρου κεφαλιά Κοζυράκη και η μπάλα άουτ.

Τρία λεπτά μετά, μπάσιμο και πάσα Σπύρου προς τον Κουρελή ο οποίος δεν μπόρεσε να σκοραρέι.
Δυνατό σουτ του Μάριου Σπύρου στο 20′ με δυσκολία ο Δημητριάδης

Στο 24ο λεπτό, σέντρα Σπύρου και κεφαλιά Στεφανάκη και πάλι εντυπωσιακά ο Δημητριάδης έδιωξε.

Στο 40', κεφαλιά του Κεφαλούκου μετά απο κορνερ που εκτέλεσε Ανωγειανάκης δύσκολα ο Καλικάκης

Τελευταία στιγμή του πρώτου μέρους στο 42′ με την κεφαλιά του Κριτσωτάκη από την μικρή περιοχή μετά το φάουλ του Γκίνη να περνάει άουτ.

Στην επανάληψη, το σκηνικό του αγώνα άλλαξε άρδην με τον ΠΑΟΚ να έχει τον έλεγχο και την μερίδα του λέοντος στις ευκαιρίες και γενικότερα να πατάει καλύτερα. Οι ποδοσφαιριστές του Νίκου Σουργιά ανέβασαν τις στροφές τους και πήραν την μπάλα στην κατοχή τους για να δημιουργήσουν προϋποθέσεις για την επικράτηση που θα τους διατηρήσει στο διάβα του πρωτοπόρου Ζαρού.

Στο 46' σέντρα του Κοζυράκη, μονοκόμματο σουτ του Καουκάκη λίγο άουτ.

Στο 52' η ομάδα του Κρουσώνα άνοιξε το σκορ. Δυνατό πλάγιο του Καουκάκη αναπουμπούλα στην περιοχή και ο Κεφαλούκος με συρτό σουτ έκανε το 1-0 για τον ΠΑΟΚ.

Στο 72′ φοβερή κούρσα του Κοζυράκη, κοντινό πλασέ του Μπελαδάκη, τρομερή απόκρουση Καλικάκη, στην συνέχεια ο Μπελαδάκης σκόραρε, όμως το γκολ ακυρώθηκε ως επιθετικό φάουλ πάνω σε αμυντικό της Τυλίσου.

Στο 83' σέντρα του Ανωγειανάκη κεφαλιά του Γεωργόπουλου με την μπάλα να φεύγει άουτ. Αυτή ήταν και η τελευταία φάση του αγώνα με την Τύλισου να κάνει την απέλπιδα προσπάθεια για ισοφάριση στο φινάλε δίχως αποτέλεσμα με το 1-0 να μένει μέχρι το φινάλε και να σφραγίζει την προσπάθεια των δύο ομάδων.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΟΚ: Δημητριάδης, Φράγκος, Νικηφόρος, Παπαδιός, Βασιλείου, Κεφαλούκος (56' λτ. Μπελαδάκης), Κοζυράκης, Σούρσος, Καουκάκης (65' Παπαδάκης Β.), Γεωργόπουλος, Ανωγειανάκης

ΤΥΛΙΣΟΣ: Καλυκάκης, Γιαννουλάκης, Τσαμπουράκης, Αθουσάκης, Μανιούδης, Ταβουλαρέας, Σπύρου, Στεφανάκης, Κριτσωτάκης, Γκίνη, Κουρελής

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ