Συγκλονιστική μαρτυρία για το φονικό στη Σητεία
Τη δική του μαρτυρία για το φονικό που σημειώθηκε στη Σητεία έδωσε η σύζυγος του αδελφού της άτυχης γυναίκας.
«Ο σύζυγός μου ήρθε στις 13:00 από το σπίτι να μου πει ότι θα πάει να πάρει το αλυσοπρίονο από το σπίτι της μαμάς του, της πεθεράς μου, για να πάει να βοηθήσει ένα φίλο του να κλαδέψουν κάτι ελιές», ανέφερε η γυναίκα, προσθέτοντας: «Απ’ όσο ξέρω χτύπαγε, άκουγε τα παιδιά μέσα να κλαίνε, τα μωρά παιδιά ήταν στον ίδιο χώρο μέσα, και κάποια στιγμή στις 13:30 με πήρε τηλέφωνο και μου είπε: “Η Κατερίνα πέθανε, την στραγγάλισε, τη σκότωσε, δεν αναπνέει”».
Σχετικά θέματα:
Σημειώνεται ότι, ο δράστης επισκέφτηκε την 32χρονη, στο σπίτι της μητέρας της, όπου διέμενε από τα Χριστούγεννα. Εκεί έπειτα από έντονο διαπληκτισμό την στραγγάλισε και στη συνέχεια εξαφανίστηκε.
Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις της, με τα σημάδια του στραγγαλισμού να προδίδουν το ειδεχθές έγκλημα.
Στο σπίτι έσπευσε αστυνομία και ιατροδικαστής ενώ λίγη ώρα μετά το έγκλημα, ο δράστης, παραδόθηκε στις αστυνομικές αρχές, ομολογώντας το έγκλημα που διέπραξε.
Η άτυχη γυναίκα, ήταν μητέρα δύο μικρών παιδιών, 18 και 6 μηνών.
Ωστόσο, ο καθηγητής ιατροδικαστικής και τοξικολογίας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου κ. Άρης Τσατσάκης δήλωσε ότι οι πρώτες ιατροδικαστικές ενδείξεις δείχνουν ότι «ο θάνατος της 32χρονης ήταν ακαριαίως, συνεπεία ασφυξίας από στραγγαλισμό».
Πληροφορίες από KΡΗΤΗ TV
Προσθήκη του fonimaleviziou.gr στην Google

