Γιατί στηρίζω τον Μενέλαο Μποκέα

Petite Perle 300×250

Άρθρο της Μαρίνας Βογιατζή, Υποψήφιας Δημοτικού Συμβούλου

Ανταποκρίθηκα στο κάλεσμα του Μενέλαου Μποκέα, τον οποίο γνωρίζω από τα παιδικά μου χρόνια στον τόπο που γεννήθηκα, μεγάλωσα και κατοικώ μόνιμα διότι μου εμπνέει εμπιστοσύνη τόσο το ύφος όσο και το ήθος και η αποφασιστικότητά του.
Είναι άνθρωπος με όραμα, ειλικρινή αγάπη για τον τόπο του και διάθεση ανιδιοτελούς προσφοράς.

Άνθρωπος μορφωμένος, σύγχρονος, δημιουργικός και αξιοπρεπής. Άνθρωπος με καινούριες ιδέες, δεξιότητες, δυναμισμό, πλαισιωμένος από μια ικανή ομάδα με ποικιλομορφία από νέα μυαλά την οποία χειρίζεται με την ικανότητα που τον διακρίνει.

Η παράταξή μας με επικεφαλής τον Μενέλαο Μποκέα με βρίσκει σύμφωνη πάνω από όλα ως πολίτη – δημότη, σε μία μοντέρνα και λειτουργική βάση για τον Δήμο μας ώστε όλοι οι δημότες να γίνουν ενεργοί πολίτες, να έχουν άμεση πληροφόρηση και ενημέρωση στα θέματα που τους αφορούν και τους ενδιαφέρουν από την τοπική αυτοδιοίκηση, όπως επίσης να καταθέτουν ιδέες και προτάσεις για μια βελτιστοποιημένη και ποιοτικότερη ζωή.

Θεωρώ ότι η τοπική αυτοδιοίκηση σήμερα πρέπει να περιβάλλεται και να υποστηρίζεται από επιστημονικό δυναμικό, νέους ανθρώπους με ιδέες και όρεξη για εργασία. Τα παραπάνω θα έχουν ως αποτέλεσμα, αξιολογότερες υπηρεσίες προς τον πολίτη, προσφέροντας του ταυτόχρονα οικονομικότερη και ποιοτικότερη ζωή στον Δήμο που κατοικεί.

Με τον Μενέλαο Μποκέα μας συνδέουν κοινοί στόχοι, οράματα και φιλοδοξίες. Η ανάγκη μας για ουσιαστικές αλλαγές, το ενδιαφέρον μας για την άμεση εξέλιξη και την αποτελεσματική ανάπτυξη αυτού του τόπου, καθώς επίσης και η εμμονή μας για την υλοποίηση όλων αυτών είναι καταλυτική.

Πιστεύω στο όραμα του για την πόλη μας, αλλά και στην δύναμη του να το υλοποιήσει.
Άλλωστε όσο μεγαλύτερα είναι τα προβλήματα της εποχής μας, τόσο μεγαλύτερη είναι και η ευθύνη της γενιάς μας.
Πιστεύω στο αύριο, ελπίζω σε μια νέα αρχή. Για το λόγο αυτό, συστρατεύομαι στον αγώνα με τον Μενέλαο Μποκέα.

Γιατί το ΜΑΛΕΒΙΖΙ ΜΠΟΡΕΙ να γίνει η αλλαγή που θέλουμε να δούμε γύρω μας.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ