Από υπόγεια τα νερά στην Αμμουδάρα

Petite Perle 300×250

Από πλημμυρισμένα υπόγεια προέρχονται τα νερά που εδώ και ημέρες κατακλύζουν τη Λεωφόρο Ανδρέα Παπανδρέου  στην Αμμουδάρα, από το ύψος των φαναριών μέχρι λίγο πιο κάτω από το Σ/Μ. Σκλαβενίτη.

Με τις ισχυρές βροχές του προηγούμενου διαστήματος τα υπόγεια κτίσματα που βρίσκονται στο σημείο αυτό πλημμύρισαν κι έτσι τώρα οι ιδιοκτήτες τους τα αδειάζουν και ρίχνουν το νερό σε παρακείμενο χωράφι.

Όμως κι αυτό δεν μπορεί να απορροφήσει τόσο μεγάλες ποσότητες νερού κι έτσι αναγκαστικά καταλήγουν στο δρόμο, καθιστώντας τον επικίνδυνο, ειδικά για δίκυκλα.

Ο πρόεδρος της δημοτικής Κοινότητας Γαζίου, Γιάννης Κοτσυφός, ενημερώθηκε για το πρόβλημα και μετέβη στο σημείο καθώς περίοικοι φοβήθηκαν πως το νερό από τα πλημμυρισμένα υπόγεια, που δε λέει να στερέψει, θα προκαλέσει προβλήματα υγρασίας και τα δικά τους κτίσματα.

Από τον κ. Κοτσυφό ενημερώθηκαν, με τη σειρά τους οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Μαλεβιζίου και όπως μας εξήγησε ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΜ Φίλιππος Σαββάκης μεμονωμένο τεχνικό έργο στο σημείο δεν μπορεί να γίνει από τη στιγμή που σχεδιάζονται ευρύτερες παρεμβάσεις για την αντιπλημμυρική προστασία του Δήμου.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ