Το πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε στα πέναλτι ο ΠΑΟΚ

Petite Perle 300×250

Του Μάνου Κασαπάκη

Τεράστια προσπάθεια κατέβαλε ο ΠΑΟΚ για να πάρει το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου ΕΠΣΗ, όμως ηττήθηκε στην διαδικασία των πέναλτι με 2-0 από τον ΠΟΑ, μένοντας εκτός συνέχειας (κανονικά διαρκεία 0-0, παράταση 1-1.)

Απόλυτος πρωταγωνιστικής για την ομάδα του Ατσαλένιου ο τερματοφύλακας Μανουσάκης που απέκρουσε και τα τέσσερα πέναλτι που εκτέλεσαν οι Κρουσανιώτες!

Στο 24' πρώτο σουτ του αγώνα με τον Πολυζά, μπλόκαρε στην γωνία του ο Δημητριάδη. 31ο λεπτό, σουτ του Πατινιώτη μπλόκαρε και πάλι ο Δημητριάδης.

Στο 41' η φάση του αγώνα όταν ο Παπαδάκης "γέμισε" προς τον Καουκάκη ο οποίος έμπαινε μόνος στην περιοχή, με τον Καρβελά να τον ανατρέπει οριακά έξω από αυτήν αντικρίζοντας την κίτρινη κάρτα . Το φάουλ εκτέλεσε άψογα ο Β. Παπαδάκης στέλνοντας την μπάλα στο δοκάρι.

Μέτριο ποιοτικά πρώτο ημίχρονο με τον ΠΟΑ να έχει τον έλεγχο αλλά χωρίς να μπορεί να πατήσει περιοχή. Ο ΠΑΟΚ έψαξε κάποια αντεπίθεση με τον Μπελαντάκη και Καουκάκη που αγωνιζόνται στην θέση της επίθεσης, χωρίς αποτέλεσμα.

Στο 95ο λεπτό από κάθετη του Ξεπαπαδάκη ο Καιμακαμούδης με σουτ από τα πλάγια έκανε το 0-1 για τον ΠΟΑ. Στο 107' ο Ξυλούρης αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα για επικίνδυνο παιχνίδι αφήνοντας με δέκα παίκτες την ομάδα του Ατσαλένιου.
Μεγάλη χαμένη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ με τον Βασιλείου στο 108ο λεπτό, να βρίσκει το δοκάρι μετά από γέμισμα του Ανωγειανάκη.

Στο 120ο λεπτό μετά από κόρνερ του Παπαδάκη Β., ο Γεωργόπουλος εκμεταλλεύτηκε την λάθος έξοδο του Μανουσάκη και με κεφαλιά έγραψε το 1-1 στέλνοντας το παιχνίδι στην διαδικασία των πέναλτι!

Στα πέναλτι ο ΠΟΑ κέρδισε με 2-0 παίρνοντας το εισιτήριο για τα ημιτελικά, με τον Μανουσάκη να αποκρούει τέσσερα (!) πέναλτι! Κερμενίδης και Κενδριστάκης ευστόχησαν και χάρισαν την πρόκριση στους "πράσινους".

Καρέ-καρέ η διαδικασία

Κερμενίδης, 0-1 εύστοχος ΠΟΑ

Παπαδάκης Β., απέκρουσε ο Μανουσάκης ΠΑΟΚ

Κενδριστάκης, 0-2 εύστοχος ΠΟΑ

Παπαδιός, απέκρουσε ο Μανουσάκης ΠΑΟΚ

Παπαδομιχελάκης, απέκρουσε ο Δημητριάδης ΠΟΑ

Γεωργόπουλος, απέκρουσε ο Μανουσάκης ΠΑΟΚ

Πλουσής, απέκρουσε ο Δημητρίαδης ΠΟΑ

Ανωγειανάκης, απέκρουσε ο Μανουσάκης ΠΑΟΚ

Τέλος διαδικασίας

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΟΚ: Δημητρίαδης, Γεωργόπουλος, Κοζυράκης, Βασιλείου, Μπελαντάκης (62' Σούρσος), Φράγκος, Παπαδάκης Β., Παπαδιός, Καουκάκης, Νικηφόρος, Ανωγειανάκης

ΠΟΑ Μανουσάκης, Καρβελάς, Πατινιώτης (110' Πετράκης), Παπαδομιχελάκης, Πολυζάς, Κάρλος (117' Πλουσής), Κερμενίδης, Ξυλούρης, Ρωμανάκης (37' λτ. Φραγκιαδάκης), Ξεπαπαδάκης (111' Κενδριστάκης), Καιμακαμούδης (116' Σαμουιλίδης)

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ