Εξαιρετική δουλειά γίνεται στην ακαδημία της Χερσονήσου

Petite Perle 300×250

Του Αντώνη Στρατάκη

Μια καλά οργανωμένη ακαδημία διαθέτει η Χερσόνησος, η οποία το βράδυ της Πέμπτης έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της παρουσίας πολύ κόσμου σε μια λαμπρή εκδήλωση.

Τα αδέρφια Γιώργος και Μιχάλης Καρδουλάκης, μαζί με τους Άγγελο Βαρδάκη, Χαρίτο Μπελιβασάκη, Μάρκο Φραντζόλο και Στέργιο Μαχαίρα, δουλεύουν με πολύ μεράκι με στόχο να αναδείξουν παίκτες για την πρώτη ομάδα και η παραγωγή διαδικασίας πάει πολύ καλά.

Όλοι στην ακαδημία είναι μια μεγάλη οικογένεια από τους προπονητές και τα παιδιά μέχρι την Γεωργία Συκολογιαννάκη που είναι στην γραμματεία.

Η ακαδημία αριθμεί 90 παιδιά που υπό την οδηγία των προπονητών τους μαθαίνουν τα μυστικά του ποδοσφαίρου. Η ακαδημία εκτός από τα πολλά φιλικά παιχνίδια που δίνει, συμμετέχει στα παιδικά πρωταθλήματα της ΕΠΣΗ και του δήμου Ηρακλείου σε όλες τις ηλικίες και η παρουσία την είναι πολύ καλή. Οι καρποί της δουλειάς που κάνει η ακαδημία αποτυπώνεται στο γεγονός ότι 9 από τους παίκτες του ρόστερ της πρώτης ομάδας έχουν αναδειχθεί από την ακαδημία.

Στην εκδήλωση στην οποία παραβρέθηκαν από την ΕΠΣΗ οι Τζώρτζογλου – Βοζικάκης, ο Δήμαρχος Χερσονήσου και υποψήφιοι για τις επόμενες εκλογές, τιμήθηκαν τρία παιδιά που ξεκίνησαν από την ακαδημία της Χερσονήσου και έφτασαν να γίνουν βασικά στελέχη της μικτής ΕΠΣΗ, ο Μάνος Παπαδάκης, ο Ντίνος Χαιρέτης και ο Πέτρος Καρδουλάκης.

Να σημειώσουμε τέλος, ότι από την ακαδημία έχει αναδειχθεί ο Ορέστης Κατσούρι που είναι σήμερα επαγγελματίας ποδοσφαιριστής στον Εργοτέλη με αρκετές συμμετοχές.

Τέλος πριν από το Πάσχα η ακαδημία της Χερσονήσου θα πάρει μέρος σε τουρνουά που θα γίνει στην Ζάκυνθο.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ