Πολλά και διάφορα από το τοπικό!

Petite Perle 300×250

Των Μάνου Κασαπάκη και Γιώργου Πλαίτη

Με Γκέντζο η Ροδιά

Στο πρόσωπο του Μάνου Γκέντζου βρέθηκε ο αντικαταστάτης του Κίτσα στον πάγκο της Ροδιάς. Ο 30χρονος αποτελούσε κεντρικό μέσο της ομάδας του μαλεβιζίου όμως ένας ιδαίτερα σοβαρός τραυματισμός τον ανάγκασε να κρεμάσει τα παπούτσια του. Πλέον θα συνεχίσει από άλλο μετερίζι, από αυτό  του προπονητή καθώς χαίρει της εκτήμισης των ανθρώπων της Ροδιάς.


Στήριξη της διοίκησης

Σε ένα πολύ σωστό πλαίσιο φαίνεται πως βαδίζει η Ροδιά καθώς η διοίκηση του σωματείου στηρίζει τους ποδοσφαιριστές της, παρά τα τελευταία ανεπιτυχεί αποτελέσματα. Σε αυτό το πλαίσιο, ο Ανδρέας Κασαπάκης, γενικός αρχηγός της Ροδιάς εκπροσωπόντας την διοίκηση των "πρασίνων" μίλησε στην προπόνηση της Τρίτης, στηρίζοντας την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών.

"Μάχες" σε όλα τα μέτωπα

Τρομερά συναρπαστική είναι η εφετινή Β2 κατηγορία και όλοι παρακολουθούμε την εξέλιξη της με κομμένη την ανάσα. Οι μάχες δεν είναι μόνο για την άνοδο, ανάμεσα σε Ασίτες και ΕΓΟΗ, αλλά και… στην ουρά! Εκεί ο 10ος Χείμαρος (16π.), οι 11οι Νέοι Αλμυρού (15π.) και 12η Θέρισσος (15π.) είναι στα "σκοινιά"! Και αυτό γιατί στο τέλος, μια από αυτές τις ομάδες θα δώσουν αγώνα μπαράζ με την 12η ομάδα της Β1.

Μαραθώνας, ο κορυφαίος εκτός έδρας!

Ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον στατιστικό παρατηρούμε στην Α2 ΕΠΣΗ. Ποιο είναι αυτό; Ότι ο Μαραθώνας στις εκτός έδρας αναμετρήσεις έχει τους περισσότερους  βαθμούς από τις άλλες ομάδες του πρωταθλήματος με 33 πόντους! 11 νίκες και μία ήττα στο Αρκαλοχώρι είναι ο απολογισμός για τους ποδοσφαιριστές του Κώστα Φιλοξενίδη. Όχι και άσχημα…

Εξαφανισμένος

Αν ο Σαλούστρος δεν είναι σε καλή μέρα ο άξονας του Αγίου Δημητρίου έχει μεγάλο πρόβλημα στην
δημιουργία και στην κατοχή που έχει η ομάδα στον αγώνα. Χωρίς αυτόν να μοιράζει κάθετες η ομάδα
είναι χωρισμένη στα δύο.

Δεν είχαν ανάσες

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Άγιος Δημήτριος έμεινε από ανάσες και τα Πιτσιρίκια της Πυργιώτισσας το
εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο παίζοντας την μπάλα μόνο στα πλάγια καθώς έχει γρήγορα εξτρέμ που
έτρεχαν για 90' λεπτά.

Έκανε ντεμπούτο

Το πρώτο του παιχνίδι με την φανέλα του ΟΦΑΜ έκανε ο νεαρός τερματοφύλακας Σταύρος
Αποστολάκης και μπορεί η ομάδα του να έχασε όμως πραγματοποίησε μία πολύ καλή εμφάνιση και
άφησε θετικές εντυπώσεις.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ