Σπύρος Καλλέργης: Φιάσκο η χθεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ Μαλεβιζίου

by litsa TSANTIRAKI

Τελευταία Ενημέρωση:

“Επιτέλους σεβαστείτε τους πολίτες και ακολουθείστε τα προσυμφωνημένα”

“Αρνητική εντύπωση μου προκάλεσε η χθεσινή συνεδρίαση (7/3/19) του Δημοτικού Συμβουλίου, αναφορικά με το “ενδεχόμενο” εγκατάστασης νέων αεριοστροβίλων στο εργοστάσιο παραγωγής της ΔΕΗ στα Ληνοπεράματα”, αναφέρει σε ανακοίνωση που εξέδωσε η παράταξη Ενωμένο Μαλεβίζι, ο υποψήφιος Δήμαρχος Σπύρος Καλλέργης.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται:

“Με θεατρινισμούς και κροκοδείλια δάκρυα πολλοί από του παρευρισκόμενους κατά την χθεσινή συνεδρίαση, θέλησαν να μας πείσουν για την αγωνιστικότητα τους στο συγκεκριμένο θέμα, έχοντας μοναδικό τους σκοπό να το εκμεταλλευτούν προεκλογικά.

Με λόγια χωρίς υπόσταση και παραπλανητικά.

Που ήσασταν και τι κάνατε κύριοι, όλα αυτά τα χρόνια;

Υπήρξα πρωτεργάτης της επιτροπής απομάκρυνσης της ΔΕΗ από την περιοχή των Ληνοπεραμάτων και επανεγκατάστασης αποκλειστικά στην ΚΟΡΑΚΙΑ , και ειλικρινά σήμερα νιώθω ένα απόλυτο κενό μέσα μου.

Που ήταν η Δημοτική Αρχή και το σύνολο των Δημοτικών Συμβούλων της πλειοψηφίας όλη αυτή την δεκαετία;

Που ήταν οι λοιποί εκπρόσωποι της Κρήτης;

Είναι γνωστό ότι έως το 2010 η ΡΑΕ είχε εκδώσει στη ΔΕΗ, άδειες για 2 μονάδες των 250 MW  στην περιοχή της Κορακιάς και με απόφασή του το Δ/Σ της ΔΕΗ είχε ενεργοποιήσει την διαδικασία απαλλοτρίωσης των περιοχών για τις νέες εγκαταστάσεις.

Τι κάνατε από το 2010 έως το 2014 κ. Δήμαρχε; Τους πιέσατε; Τους υποδείξατε τον δρόμο;

Αγαπητέ Κώστα Μαμουλάκη,το ερώτημα μου είναι ρητορικό και η απάντηση είναι προφανής : ΤΙΠΟΤΑ…

Δυστυχώς το σύνολο της δημοτικής αρχής, αδράνησε στον μέγιστο βαθμό, χαϊδεύοντας και από πάνω τα αυτιά κάποιον.

Αποτέλεσμα ήταν μετά το 2014,να αλλάξει ο σχεδιασμός των ΡΑΕ-ΔΕΗ-ΑΔΜΗΕ.

Αυτό που τελικά πετύχατε κύριοι της απερχόμενης Δημοτικής Αρχής,με την αδράνεια και υπό την ανοχή σας,είναι ένα “τρίγωνο του διαβόλου”:ΛΗΝΟΠΕΡΑΜΑΤΑ-ΚΟΡΑΚΙΑ-ΔΑΜΑΣΤΑ.

Μετά το χθεσινό φιάσκο δεν ξέρω εάν τελικά εξυπηρετείτε συμφέροντα ή απλώς προεκλογικά θέλετε να δείξετε ‘δυναμισμό’ και ‘αγωνιστικότητα’.

Θέλω μόνο να έχετε ένα πράγμα στο μυαλό σας, τα νέα παιδιά που μεγαλώνουν και θα μεγαλώσουν στον τόπο αυτό.

Μετά Λύπης,

Σπύρος Καλλέργης
Υποψήφιος Δήμαρχος Μαλεβιζίου

Υπόσχεση:

Τόσο εγώ όσο και η Δημοτική μας Παράταξή, θα αγωνιστούμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και την αποκατάσταση της περιοχής των Ληνοπεραμάτων”.

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...