Στις 13 Μαρτίου πληρώνονται δυο μισθούς οι εργαζόμενοι μέσω ΕΣΠΑ στις δομές του Μαλεβιζίου

Petite Perle 300×250

Δυο μισθούς, του Δεκεμβρίου και του Ιανουαρίου θα πληρωθούν στις 13 Μαρτίου οι εργαζόμενοι μέσω ΕΣΠΑ  που απασχολούνται στις δομές του Δήμου Μαλεβιζίου.

Τελευταία φορά που πληρώθηκαν οι 31 εργαζόμενοι ήταν ο περασμένος Νοέμβριος.

Αλλά και τότε πληρώθηκαν τους τρεις προγενέστερους μήνες.

Τώρα το σκηνικό επαναλαμβάνεται, αφού έχουν να δουν "ζεστό" χρήμα από τότε.

Το θέμα αυτό ανέδειξε ο επικεφαλής της "Λαϊκής Συσπείρωσης", Μιχάλης Χουστουλάκης, ο οποίος περίμενε να το εισηγηθεί και στο Δ.Σ. του οργανισμού που είχε προγραμματισμένη συνεδρίαση την περασμένη Τετάρτη.

Άργησε δέκα λεπτά, η συνεδρίαση είχε λήξει και το θέμα αφού δεν το έθεσε κανείς δε συζητήθηκε. «Ήταν τηλεγραφική… », είπε ο ίδιος με νόημα.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΔΟΚΑΠΠΑΜ, Δημήτρης Λυδάκης απαντώντας σε σχετική ερώτηση της "Φωνής του Μαλεβιζίου" αρχικά είπε ότι οι 31 εργαζόμενοι στις 13 Μαρτίου θα πληρωθούν μόνο το μήνα Δεκέμβριο. Σύμφωνα με τη νέα ενημέρωση που είχε, όπως μας ενημέρωσε, θα πληρωθούν τελικά και τον Ιανουάριο, επαναλαμβάνοντας ότι για τις καθυστερήσεις δεν είναι υπεύθυνος ο ΔΟΚΑΠΠΑΜ.

«Έχουμε κάνει τις διαδικασίες μέχρι και το μήνα Φεβρουάριο. H καθυστέρηση δεν είναι από εμάς. Δεν μας έχουν σταλεί τα χρήματα από την ΕΕΤΑΑ. Δεν θέλουμε να έχουμε κανέναν εργαζόμενο απλήρωτο, αλλά δεν εξαρτάται από εμάς, αλλά από το πότε θα μας έρθουν τα χρήματα από την ΕΕΤΑΑ », σημείωσε.

Την ίδια ώρα όλοι οι εργαζόμενοι έχουν οικογένειες και υποχρεώσεις και βρίσκονται εγκλωβισμένοι στη γραφειοκρατία, με τη μόνη δύναμή τους να είναι η φωνή τους.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ