Στους γυναικείους συνεταιρισμούς ο Δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης

Σε Μάραθος, Κορφές και Κρουσώνα – Κώστας Μαμουλάκης: Γυναίκες άξιες και πολυτάλαντες που τα καταφέρνουν σε όλους τους τομείς

Τους γυναικείους συνεταιρισμούς που λειτουργούν στο Δήμο Μαλεβιζίου στο Μάραθος, τις Κορφές και τον Κρουσώνα, επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης την Παρασκευή 8 Μαρτίου, Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.

Ο Κώστας Μαμουλάκης, συνοδευόμενος από την Πρόεδρο της Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ. Εύη Αποστολάκη, την Πρόεδρο της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπή Άννα Φραντζεσκάκη, τοπικούς φορείς και γυναίκες υποψήφιες συμβούλους, μίλησε με τα μέλη των συνεταιρισμών, συζήτησε για θέματα της καθημερινότητάς τους και ενημερώθηκε για την πορεία, αλλά και τις ιδιαιτερότητες των εργασιών τους.

Σε δηλώσεις του αμέσως μετά, ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης τόνισε: «Οι γυναικείοι συνεταιρισμοί, είναι παραδείγματα προς μίμηση. Έχουν καταφέρει εξαιρετικά αποτελέσματα, δίνουν διέξοδο και προοπτική στις μικρές, τοπικές οικονομίες και φυσικά, αναδεικνύουν το γυναικείο ταλέντο της επιχειρηματικότητας. Προσωπικά, τις θαυμάζω αυτές τις γυναίκες. Και μέσα από την καρδιά μου τους εύχομαι να είναι γερές και δυνατές, με φαντασία, όρεξη και δημιουργικότητα, για να συνεχίσουν να προσφέρουν στον τόπο μας. Εμείς παραμένουμε στο πλευρό τους, όχι μόνο σήμερα, αλλά 365 ημέρες το χρόνο, με όλες μας τις δυνάμεις!».

Υγεία - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ