Τα δοκάρια στέρησαν το τρίποντο από τον ΟΦΗ

Petite Perle 300×250

Στο 0-0 έμειναν ΟΦΗ και Απόλλων Σμύρνης στον αγώνα που διεξήχθη στο γήπεδο "Γ. Καμάρας", στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος "Super League Σουρωτή".Οι "ασπρόμαυροι" πίεσαν αρκετά και δημιούργησαν ευκαιρίες, όμως δεν κατάφεραν να φύγουν με το τρίποντο της νίκης.

Ο ΟΦΗ είχε την πρώτη του καλή στιγμή στο 15', όταν ο Σόουζα με ωραία ατομική ενέργεια βρέθηκε τετ α τετ με τον Χουάντερσον. O γκολκίπερ του Απόλλωνα έδιωξε αρχικά και στη συνέχεια της φάσης το σουτ του Νέιρα πέρασε άουτ. Στο 29ο λεπτό η ομάδα μας έχασε διπλή ευκαιρία για γκολ, με τον Βαζ να βάζει το πόδι του στο σουτ του Γιαννούλη και να στέλνει τη μπάλα στο αριστερό δοκάρι του Χουάντερσον, ενώ στην επαναφορά ο Σόουζα πλάσαρε μέσα από την μικρή περιοχή, με τη μπάλα να βρίσκει στο δεξί δοκάρι της εστίας των γηπεδούχων.

Λίγο πριν τη συμπλήρωση του πρώτου σαρανταπεντάλεπτου ο ΟΦΗ είχε μια ακόμη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, με το σουτ του Νέιρα να βρίσκει ελάχιστα πάνω στον Χουάντερσον και να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι τέρματος των γηπεδούχων.

O Απόλλων απείλησε στο 38' με τον Ναζλίδη να κάνει την κεφαλιά και τον Σωτηρίου να μπλοκάρει. Στο 49' η ομάδα μας έχασε σημαντική ευκαιρία, με τον Σόουζα να σουτάρει και την μπάλα να περνά ελάχιστα έξω από το δεξί δοκάρι της εστίας του Χουάντερσον, ενώ στο 71' μετά από εκτέλεση κόρνερ του Κοροβέση, η κεφαλιά του Σακόρ κατέληξε άουτ.

Οι συνθέσεις

Απόλλων Σμύρνης (4-2-3-1): Χουάντερσον, Οριουέλα, Στάθης, Γαρουφαλιάς (46' Ντούρσο), Κύργιας, Βαφέας, Βάρκας (56΄ Αγρόδημος), Κοντοές, Μπεντινέλι, Ελ Χέλβε, Ναζλίδης (78' Ακότα). 

ΟΦΗ (4-4-2): Σωτηρίου, Μιχόγεβιτς, Γιαννούλης, Μπράουν (80' Παπαστεριανός), Κοροβέσης, Μεγιάδο, Σακόρ, Βαζ (60' Ντίνας), Νέιρα, Φερέιρα, Πάρσον (46' Γιακουμάκης). 

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ