Η ισότητα των φύλων στην πράξη

Νέος διαδραστικός κύκλος συνεργασιών και δικτύωσης για
την οργάνωση δράσεων με στόχο την ουσιαστική Ισότητα
των Φύλων από την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής
και την Δημοτική Επιτροπή Ισότητας

Με αφορμή την «8η Μαρτίου – Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας», η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής και η Δημοτική Επιτροπή Ισότητας – Δ.ΕΠ.ΙΣ του Δήμου Ηρακλείου διοργανώνουν ανοικτή εκδήλωση δικτύωσης την Πέμπτη 14 Μαρτίου 2019.
Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 10:00 το πρωί στην αίθουσα «Πειραματικού Θεάτρου» του Πολιτιστικού Συνεδριακού Κέντρου Ηρακλείου.

Αναλυτικότερα, η Δ.ΕΠ.ΙΣ. ολοκληρώνοντας τον πρώτο επιτυχημένο κύκλο πρωτοβουλιών με θέμα «Κάθε Γυναίκα … Άξια Λόγου», ανοίγει έναν νέο διαδραστικό κύκλο  συνεργασιών και δικτύωσης με ομάδες, συλλόγους, φορείς και πολίτες για την οργάνωση δράσεων ευαισθητοποίησης, ενδυνάμωσης, ενημέρωσης και κινητοποίησης με στόχο την Ισότητα των Φύλων στην πράξη.
Στην εκδήλωση χαιρετισμό θα απευθύνει ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός ενώ για τις δράσεις και τους στόχους του νέου κύκλου συνεργασιών και δικτύωσης θα μιλήσει η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Ισότητας Μαρία Καναβάκη. Στις δράσεις της ΔΕΠΙΣ θα αναφερθεί και το μέλος της επιτροπής Ασπασία Βασιλάκη.

Υγεία - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ