Μενέλαος Μποκέας: Ένας «σταρ» στην πολιτική

by litsa TSANTIRAKI

Τελευταία Ενημέρωση:

Νέος και ωραίος ο υποψήφιος Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας. Εντυπωσίασε χθες κατά τη διάρκεια της ομιλίας του και κέρδισε ακόμη και τους αναποφάσιστους που απλά ήρθαν να τον ακούσουν.

Η ομιλία είχε παλμό και ένταση. Το παρατεταμένο χειροκρότημα σε κάθε δήλωση του υποψήφιου Δημάρχου, του έδωσε άλλο αέρα. Ένα αέρα νίκης.  Αέρα σιγουριάς και αισιοδοξίας.

O Μενέλαος, γνωστός σε όλους με το μικρό του όνομα, αποδείχθηκε ότι είναι ένας χαρισματικός άνθρωπος. Χαμογελαστός, εντυπωσιακός και με ευφράδεια λόγου.

Η χθεσινή ομιλία είχε πολλά παραλειπόμενα και κους κους. Πολλοί ήταν αυτοί που είπαν ότι ο Μενέλαος Μποκέας είναι ένας άνθρωπος με αξία και ήθος. “Άνθρωπος με δυνατότητες στα χέρια και όνειρα στην καρδιά”.

Μάλιστα, αναφέρθηκε ότι η εκδήλωση θύμιζε εποχές του ’81 με τον ηγέτη Ανδρέα Παπανδρέου να παρασέρνει τα πλήθη. Λέτε ο νέος ηγέτης να προέρχεται από το Μαλεβίζι; Η ιστορία θα δείξει…

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...