Πύρρειος νίκη με "χρυσό" σκόρερ τον Άγγελο Κεφαλογιάννη ο Αλμυρός!

Petite Perle 300×250

Του Μάνου Κασαπάκη

Νίκη που τον βάζει για τα καλά στο κόλπο των play off, αν τελικά εκείνα πραγματοποιηθούν, κατάφερε να πετύχει ο Αλμυρός, αφού επικράτησε με δυσκολία 2-1 του μαχητικότατου Ανθεστίωνα στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 ΕΠΣΗ.

Χρυσός σκόρερ για το συγκρότημα του Δημήτρη Βολονάκη, ο Άγγελος Κεφαλογιάννης που πέρασε στον αγωνιστικό χώρο αντί του τραυματία Μπέρκη, χαρίζοντας τους τρεις βαθμούς στην ομάδα του.

Ο αγώνας είχε δύο διαφορετικά, από θέμα ρυθμού, ημίχρονα καθώς το πρώτο ήταν με γρήγορο τέμπο και φάσεις ενώ στην επανάληψη ο ρυθμός… έπεσε.

Μόλις στο 9ο λεπτό οι "πορτοκαλί" πήραν κεφάλι στο σκορ, όταν ο Κουκσόφ με όμορφη κάθετη πάσα βρήκε τον Ανδρέα Στρατήγη ο οποίος με όμορφο τελείωμα άνοιξε το σκορ κάνοντας το 1-0.

Ο Ανθεστίων αντέδρασε και μάλιστα ιδιαίτερα άμεσα. Στο 11ο λεπτό ο Τζανάκης έστρωσε στον Τρουλάκη και αυτός με μια "σουτάρα" έστειλε την μπάλα στο "γάμα" της εστίας του Γεωργίου για να γράψει το 1-1.

Στο 17' σέντρα σουτ του Ανδρέα Στρατήγη με τον νεαρό τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων Μαραγκάκη να διώχνει δύσκολα σε κόρνερ.

Με την συμπλήρωση μισής ώρα και δύο λεπτών παιχνιδιού, 32', μεγάλη στιγμή για τους γηπεδούχους, όταν ο Μπέρκης έπιασε το δυνατό σουτ με την μπάλα να φεύγει δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι της εστίας του Μαραγκάκη, με το 1-1 να μένει και να είναι σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα το 49', μεγάλη χαμένη ευκαιρία για την ομάδα του Θραψανού, με τον Μεμοτσέλα να "οπλίζει" αλλά το σουτ του να βρίσκει στο δοκάρι και το 1-1 να παραμένει. Στο 56ο λεπτό επικίνδυνο γύρισμα του Καρυωτάκη προς τον Ανδρέα Στρατήγη που δεν πρόλαβε να κάνει την προβολή. Στο 71ο λεπτό, πάσα σε πλεονεκτική θέση από τον Τρουλάκη με αποδέκτη τον Σφακιανάκη που από θέση βολής πλάσαρε πάνω στον Γεωργίου που μπλόκαρε.

Την νίκη στον Αλμυρό χάρισε στο 74ο λεπτό ο Άγγελος Κεφαλογιάννης! Από ασσίστ του Απλαδά από τα αριστερά βγάζοντας πανέμορφη σέντρα ο νεαρός Κεφαλογιάννης "τρύπωσε" στην καρδιά της άμυνας και με καρφωτή κεφαλιά διαμόρφωσε το 2-1, τελικό αποτέλεσμα!

Να σημειώσουμε, πως τραυματίες αποχώρησαν οι Πέτρος Στρατήγης (36') και Ανδρέας Μπέρκης (59').

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΛΜΥΡΟΣ: Γεωργίου, Νικολακούλης (77' Αγαπάκης), Κλάδος, Κανδηλάκης, Σεληνιωτάκης, Μπέρκης (59' λτ. Χασουράκης), Στρατήγης Π. (36' λτ. Καρυωτάκης), Πρικάκης, Στρατήγης Α., Κουκσόφ (65' Κεφαλογιάννης Αγγ.), Απλαδάς

ΑΝΘΕΣΤΙΩΝ: Μαραγκάκης, Καπαρουνάκης, Τσομπανάκης (80' Μελαδάκης), Γιαπεντζάκης, Δρακάκης, Κάτελας, Λιοδάκης (46' λτ. Μηλάκης), Ανυφαντάκης (77' Βιλανάκης), Τζανάκης, Τρουλάκης, Μεμοτσέλα (69' Σφακιανάκης)

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ