"Αργυρά" τα χλωροκούκια με αγκινάρες και οι χορτόπιτες της Μονής

Petite Perle 300×250

Τα πιάτα  του Πολιτιστικού Συλλόγου Μονής  που τίμησαν την παράδοση  πήραν δυο αργυρές διακρίσεις στο 7ο Παγκρήτιο Φεστιβάλ Κρητικής Κουζίνας που διοργάνωσε  η οικογένεια Καλαθάκη στον Κήπο των αισθήσεων.

Την πρώτη αργυρή διάκριση πήρε η κυρία Ζωή Νιράκη που μαγείρεψε μαζί με την κυρία Μαρία Σκραφνάκη, φτιάχνοντας χλωροκούκια με αγκινάρες. Αργυρή διάκριση για τις χορτόπιτές της, πήρε και η κυρία  Γεωργία Κουτεντάκη που μαγείρεψε μαζί με την εγγονή της Δήμητρα Γαλατά.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ