Θετικό το κλίμα για την δημιουργία του Μαλεβιζιακού

Petite Perle 300×250

Κάτω από πολύ θετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση των παραγόντων για την δημιουργία του Μαλεβιζιακού, στον Δήμο Μαλεβιζίου το απόγευμα της Δευτέρας.

Στην πρόταση που φαίνεται να καταλήγει το εγχείρημα είναι η Δαμάστα να μετονομαστεί σε Μαλεβιζιακός και να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Α1, εκεί όπου φαίνεται να ανεβαίνει η Δαμάστα που βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας (στην Α2).

Ο Αντώνης Παπαδάκης εάν υλοποιηθεί η ιδέα αυτή, θα ιδρύσει την Δαμάστα 2019 και θα λάβει μέρος στο πρωτάθλημα της Γ' κατηγορίας του τοπικού Ηρακλείου.

Δέσμευση όλων των προέδρων των Μαλεβιζιώτικων σωματείων που έλαβαν μέρος στην αίθουσα του Δήμου, δηλαδή Αλμυρού Τυλίσου Ροδιάς (ενώ θα ενημερωθούν και οι ΠΑΟΚ και Μαραθώνας που δεν είχαν την δυνατότητα να παραβρεθούν) πως θα συμμετέχουν όλοι στο Δ.Σ. ώστε να σχηματιστεί μια ισχυρή διοίκηση και ισχυρό διοικητικό σχήμα.

Να σημειώσουμε τέλος, πως στο επόμενο χρονικό διάστημα δεν έγινε γνωστό το πότε ακριβώς θα πραγματοποιηθεί εκ νέου συνάντηση με παράγοντες από όλες τις ομάδες του Δήμου, με την τελική εικόνα να είναι πως υπάρχει θετικό κλίμα και ο Μαλεβιακός επανέρχεται για τα καλά στο παρασκήνιο.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ