Επιθεώρηση σε έργα ασφαλτόστρωσης σε Γάζι και Αμμουδάρα

Petite Perle 300×250

Τις εργασίες ασφαλτόστρωσης και βελτίωσης της οδοποιίας σε οδούς του Γαζίου και της Αμμουδάρας επιθεώρησε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης.


Συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Άρη Σαλούστρο, τον Πρόεδρο της Δημοτικής Ενότητας Γαζίου Γιάννη Κοτσυφό και την προϊσταμένη της Τεχνικής Υπηρεσίας Ρένα Παπαδάκη, ο Κώστας Μαμουλάκης είδε από κοντά τον τρόπο εκτέλεσης των εργασιών στις οδούς Καμαριώτη, Κανελλοπούλου και Σπιναλόγκας, ενώ συνομίλησε και με κατοίκους των περιοχών για όλα τα θέματα που τους απασχολούν.
Το συγκεκριμένο πρόγραμμα εκτελείται με χρηματοδότηση 600.000 ευρώ που εξασφάλισε η Δημοτική Αρχή Μαλεβιζίου από το Υπουργείο Υποδομών, με τις εργασίες να επεκτείνονται τις επόμενες ημέρες και σε άλλες οδούς.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης τόνισε μεταξύ άλλων : «Συνεχίζουμε με αμείωτο ρυθμό την προσπάθεια βελτίωσης της οδοποιίας στις πόλεις μας. Με προγραμματισμένες και σωστά μελετημένες ενέργειες, εξασφαλίζουμε τους απαραίτητους πόρους και βελτιώνουμε την καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής κατοίκων και επισκεπτών, υλοποιώντας στοχευμένες παρεμβάσεις».
Η Δημοτική Αρχή Μαλεβιζίου εφιστά την προσοχή των οδηγών στις σημάνσεις, έτσι ώστε να διευκολύνονται οι εργασίες φρεζαρίσματος και ασφαλτόστρωσης.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ