Θα γίνει ο Μαλεβιζιακός, να τον στηρίξει και ο κόσμος

Petite Perle 300×250

Του Αντώνη Στρατάκη

Για πρώτη φόρα φεύγοντας από μία συνάντηση για την δημιουργία του περίφημου Μαλεβιζιακού πίστεψα ότι αυτή τι φορά θα γίνει πραγματικότητα το εγχείρημα του προέδρου της Δαμάστας Αντώνη Παπαδάκη.

Νομίζω ότι οι πρόεδροι των ομάδων του δήμου θα γίνουν μέλη στο Δ.Σ. του Μαλεβιζιακού υπό την προεδρία του χρηματοδότη της νέας ομάδας Αντώνη Παπαδάκη και ταυτόχρονα θα παραμείνουν στις ομάδες τους. Αν το καταστατικό κάποιων σωματείων δεν επιτρέπει την ταυτόχρονη παρουσία των προέδρων σε δύο σωματεία θα γίνει προφανώς αλλαγή καταστατικού. Οι ενστάσεις που είχε η πλευρά του Αλμυρού για το ποιος θα έχει την κυριότητα του γηπέδου του διευκρινίστηκαν αφού ο Αντώνης Παπαδάκης ξεκαθάρισε ότι το γήπεδο θα ανήκει στον Αλμυρό. Οι πρόεδροι λοιπόν των σωματείων και σύμφωνα με τον Αντώνη Παπαδάκη και ο ΠΑΟΚ και ο Μαραθώνας που απουσίαζαν θα στήριζαν τον Μαλεβιζιακό ο οποίος με τροποποίηση του καταστατικού της Δαμάστας θα ξεκινήσει από την Α1 και όχι από την Γ κατηγορία, για να κερδηθούν 3 χρόνια στο σχέδιο του Παπαδάκη να ανεβάσει γρήγορα τον Μαλεβιζιακό στην σούπερ-λίγκα.

Ο Παπαδάκης πάντως για την αποφυγή οποιασδήποτε παρεξήγησης πρότεινε η νέα ομάδα να ξεκινήσει από της Γ κατηγορία αλλά οι παράγοντες των άλλων ομάδων τον έπεισαν να αποδεχθεί την πρόταση του Βασίλη Κουβίδη, να δώσει η Δαμάστα το όνομα της στον Μαλεβιζιακό και να παίξει στην Α1. Το ζητούμενο στο όλο εγχείρημα ξέρετε πιο είναι; Οι φίλαθλοι όλων των ομάδων του δήμου Μαλεβιζίου να στηρίξουν μαζί την νέα φιλόδοξη ομάδα που θα δημιουργηθεί. Να παίξει ο Μαλεβιζιακός σαν γηπεδούχος και να κατεβαίνουν στο γήπεδο του Αλμυρού μαζικά οι Κρουσανιώτες, οι Τυλισανοί, οι Δαμαστιανοί, οι Καλεσανοί, οι Ροδιανοί και φυσικά οι Γαζανοί να παρακολουθήσουν το ματς και να δημιουργήσουν μια καυτή έδρα. Γιατί η φιλόδοξη ομάδα χωρίς πιστούς οπαδούς θα έχει σύντομη ημερομηνία λήξεως. Αν οι πρόεδροι το πάρουν να το πω πατριωτικά μπορούν να ταρακουνήσουν τον κόσμο τους να γίνουν ένθερμοι οπαδοί του Μαλεβιζιακού παράλληλα με τις δικές τους ομάδες.

Αν ο Μαλεβιζιακός αποκτήσει μια μεγάλη μάζα οπαδών τότε δεν θα έχει να φοβηθεί απολύτως τίποτα και το όνειρο του οραματιστή Αντώνη Παπαδάκη θα γίνει πραγματικότητα. Έχει κερδίσει με τα μέχρι τώρα έργα του την έξωθεν καλή μαρτυρία του κόσμου ο οποίος θεωρώ ότι θα εκτιμήσει το όραμα του και θα είναι κοντά. Ας περιμένουμε να κυλίσει ο χρόνος και να δούμε πως θα περπατήσει αυτή η φιλόδοξη και σοβαρή προσπάθεια.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ