Τραγωδία στον Νέο Κόσμο: Μητέρα έπεσε με το παιδί της από τον 5ο όροφο

Petite Perle 300×250

Τραγωδία σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στο Νέο Κόσμο, όταν μητέρα έπεσε με το ανήλικο παιδί της από τον 5ο όροφο πολυκατοικίας με αποτέλεσμα να βρουν τραγικό θάνατο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στις 16:30 υπήρξε τηλεφώνημα στο Κέντρο της Άμεσης Δράσης όπου έκανε λόγο για πτώση μητέρας με το ανήλικο παιδί της από μπαλκόνι 5ου ορόφου πολυκατοικίας.

Αστυνομικοί και ασθενοφόρα έσπευσαν στο σημείο.

Από την πτώση η νεαρή μητέρα βρήκε ακαριαίο θάνατο, όπως και το 4χρονο παιδάκι. Παρά τις πληροφορίες που ήθελαν η πτώση του να έχει ανακοπεί από τα δέντρα που βρίσκονται στο πεζοδρόμιο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί πολύ σοβαρά και να μεταφερθεί σε νοσοκομείο, δίνοντας μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, δυστυχώς το παιδάκι είναι νεκρό.

Προς το παρόν, δεν έχουν διευκρινιστεί οι συνθήκες της πτώσης, εάν δηλαδή πρόκειται για δυστύχημα ή για αυτοχειρία.

Πληροφορίες, ωστόσο, αναφέρουν πως η γυναίκα, ηλικίας 35 ετών, πέταξε πρώτα από το μπαλκόνι το κοριτσάκι της, περίπου 4 ετών, και ακολούθως έπεσε και η ίδια. Στο διαμέρισμα φέρεται να βρισκόταν και ο πατέρας, τον οποίο οι Αρχές έχουν πάρει για ανάκριση στο Τμήμα.

Το περιστατικό συνέβη στην οδό Προκοπίου Κατζαντώνη στον Νέο Κόσμο μπροστά στα έντρομα μάτια των περιοίκων οι οποίοι ειδοποίησαν την αστυνομία.

Αναστάτωση στη γειτονιά

Στην γειτονιά επικρατεί πανδαιμόνιο, ενώ στο σημείο έχει σπεύσει κλιμάκιο της Ασφάλειας για να διαπιστωθούν τα αίτια της τραγωδίας και για το αν πρόκειται για αυτοκτονία ή κάτι άλλο.

Ο σύζυγος της γυναίκας και πατέρας του παιδιού εντοπίστηκε στο σημείο και έχει οδηγηθεί στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής για να του ληφθεί κατάθεση.

Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν, πάντως, πως η γυναίκα έριξε πρώτα το παιδί στο κενό και αμέσως μετά ακολούθησε και η ίδια, ωστόσο όλα αυτά βρίσκονται στο στάδιο της προανάκρισης που είναι σε εξέλιξη.

Πηγή: in.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ