Στην επόμενη φάση η Μικτή Νέων ΕΠΣΗ, απέκλεισε την ΕΠΣ Αθηνών! (photos)

Petite Perle 300×250

Του Μάνου Κασαπάκη

Στην επόμενη φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος προκρίθηκε η μικτή Νέων ΕΠΣΗ, αφού επικράτησε με 0-1 του αντίστοιχου συγκροτήματος των Αθηνών.

Οι ποδοσφαιριστές του Γιάννη Χατζησεβαστού πέτυχαν ένα μεγάλο αποτέλεσμα αφήνοντας εκτός συνέχειας ένα από τα μεγάλα φαβορί, ξεδιπλώνοντας το ταλέντο τους στο γήπεδο Βάρης.

Το χρυσό γκολ για την Μικτή Ηρακλείου ήρθε από την "άσπρη βούλα", όταν ο Ζηδιανάκης κέρδισε το πέναλτι, με τον Βασιλάκη να είναι αυτός που το εκτέλεσε… και δεν αστόχησε διαμορφώνοντας το 0-1!

Στην συνέχεια υπήρχαν ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες για κάποιο τέρμα όμως το τελικό σφύριγμα βρήκε τους νεαρούς Ηρακλειώτες να πανηγυρίζουν την πρόκριση και έβαλαν γερές βάσεις και θεμέλια για κάτι μεγάλο στην διοργάνωση και γιατί όχι μια πορεία μέχρι τον τελικό.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Μικτή Νέων ΕΠΣ Αθηνών: Μητσόπουλος, Καραμπίνας, Νικολάφ, Ζόγρακτς, Λάστριτς, Ζαφείρης, Ανδρέου, Κωστόπουλος, Μπιάσα, Χρονακόπουλος, Κουτσάπας

Μικτή Νέων ΕΠΣ Ηρακλείου: Ψιμόπουλος, Μαρκατάτος, Κόκλας, Γονιωτάκης, Ματαλλιωτάκης, Τσακόνι, Ανδρουλάκης, Βασιλάκης, Αναστασάκης, Ζηδιανάκης, Λιανέρης

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ