Χορωδία Ενηλίκων Μαλεβιζίου: Συναυλία και στο Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως (video)

Κώστας Μαμουλάκης: Η Δημοτική μας χορωδία μας κάνει υπερήφανους τόσο εντός, όσο και εκτός συνόρων

Στην Κωνσταντινούπολη και ειδικότερα, στο Δήμο Κadikoy θα βρεθεί την Κυριακή 24 Μαρτίου 2019 η Δημοτική Χορωδία Ενηλίκων Μαλεβιζίου, προκειμένου να συμπράξει με την εκεί νεανική χορωδία και εκλεκτούς Τούρκους σολίστ.

Στις συναυλίες, στις οποίες μαέστρος θα είναι η Εύα Κουτσογιαννάκη – Πιτσικάκη, θα συμμετέχουν οι χορωδίες «Αναπνοή» του Ι. Ν. Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης Ηρακλείου με μαέστρο την Εύα Θανάση, η Μικτή Χορωδία του Συλλόγου Μικρασιατών Νομού Ηρακλείου «Άγιος Πολύκαρπος», καθώς και το μουσικό σύνολο Θύραθεν Vocal από τον Κρουσώνα.

Η πρόσκληση για την ιδιαίτερη και με πολλά μηνύματα εκδήλωση, έγινε προσωπικά στην μαέστρο της Δημοτικής Χορωδίας Εύα Κουτσογιαννάκη – Πιτσικάκη από την καθηγήτρια μουσικής Uzgul Turgai του Yildiz Technical University και κατά το διάστημα της παραμονής στην Κωνσταντινούπολη, οι χορωδίες προγραμματίζεται να τραγουδήσουν και στο Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως.

Την χορωδία συνοδεύει η Εντεταλμένη Σύμβουλος σε δομές πολιτισμού του Δήμου Μαλεβιζίου Άννα Φραντζεσκάκη Άννα, η οποία είναι και μέλος της χορωδίας, ενώ η δράση υποστηρίζεται από την Περιφέρεια Κρήτης και τον Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού Κώστα Φασουλάκη, ο οποίος βρίσκεται σταθερά δίπλα στις πολιτιστικές δομές του Μαλεβιζίου.

Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του ανέφερε: «Η Δημοτική μας Χορωδία, μας κάνει υπερήφανους τόσο εντός, όσο και εκτός συνόρων. Η δουλειά που γίνεται είναι εξαιρετική, η μαέστρος μας Εύα Κουτσογιαννάκη – Πιτσικάκη έχει οργανώσει ένα υπέροχη σύνολο και όσοι έχουν παρακολουθήσει συναυλία τους, μπορούν να το αντιληφθούν αυτό. Με την ευκαιρία θα ήθελα να συγχαρώ την Εντεταλμένη Σύμβουλο Πολιτισμού Άννα Φραντζεσκάκη για την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στο σύνολο των δομών πολιτισμού του Δήμου μας, όπως επίσης και να ευχαριστήσω τον Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού Κώστα Φασουλάκη για την διαρκή υποστήριξή του».

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ