Τραγωδία στον Γεροπόταμο: Ενίσχυση 30.000€ από Super League στο βρέφος της οικογένειας

Petite Perle 300×250

Το Δ.Σ. της διοργανώτριας θα ενισχύσει με 30.000 ευρώ το βρέφος

Σε μια πολύ όμορφη ενέργεια θα προχωρήσει το διοικητικό συμβούλιο της Super League, το οποίο ομόφωνα αποφάσισε να σταθεί δίπλα σε ένα μωρό παιδί, το οποίο είδε το σκληρό πρόσωπο της ζωής από πολύ νωρίς.

Το Δ.Σ. της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος θα ενισχύσει με το ποσόν των 30.000 ευρώ το αβάπτιστο βρέφος της οικογένειας Γιαννακάκη από το Λασίθι της Κρήτης, το οποίο έχασε στην πρόσφατη θεομηνία που έπληξε την Κρήτη τους γονείς και άλλους συγγενείς του.

Όπως είναι γνωστό και η ΕΠΣ Λασιθίου προχώρησε σε μια συγκινητική πράξη για την οικογένεια Γιαννακάκη που από τη μία στιγμή στην άλλη βρέθηκε αντιμέτωπη με την τραγωδία στο Γεροπόταμο.

Ο πατέρας του ζευγαριού που χάθηκε στα ορμητικά νερά και άφησε πίσω του ένα μικρό κορίτσι μόλις 8 μηνών, υπήρξε τερματοφύλακας στα Σωματεία της δύναμής Α.Ο.ΚΡΙΤΣΑΣ—Α.Σ.ΠΥΡΓΟΣ ΚΑΛΟΥ ΧΩΡΙΟΥ—Π.Α.Ο.ΚΡΟΥΣΤΑ και είναι Γενικός Αρχηγός του τελευταίου Σωματείου. Ενώ, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, πρόσφερε τις υπηρεσίες του στο ίδιο Σωματείο από την θέση του Προέδρου 2009-2010 και 2010-2011.

"Γι' αυτό το λόγο, ανοίχτηκε λογαριασμός στην Τράπεζα ALPHA BANK – IBAN GR 70 0140 6690 6690 0210 1119 372 στα ονοματεπώνυμα ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΗ ΑΚΟ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ και ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, προκειμένου να βοηθηθεί η οικογένεια ώστε να μεγαλώσει όσο το δυνατόν καλύτερα το μικρό κορίτσι που μεγαλώνει στα χέρια τους.

Η ΕΠΣ Λασιθίου παρακαλεί όσους μπορούν, να καταθέσουν ένα ποσό, οποιοδήποτε μπορεί ο καθένας από εμάς".

Πηγή: neakriti.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ