Πεντάλεπτο "μπλακ-άουτ" για την Τύλισο και ήττα από τον ΠΑΝΟΜ

Petite Perle 300×250

Του Μάνου Κασαπάκη

Δεν τα κατάφερε η Τύλισος, γνωρίζοντας εντός έδρας ήττα από τον ΠΑΝΟΜ, στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής για την Α1 ΕΠΣΗ. Μέσα σε πέντε λεπτά δέχθηκε τα δύο γκολ της ήττας το σύνολο του Μιχάλη Ζουραράκη, που μέχρι τότε «πατούσε» καλά στον αγωνιστικό χώρο.

Ο αγώνας δεν είχε τις πολλές κλασσικές ευκαιρίες και τον γρήγορο ρυθμό με τον πολύ δυνατό αέρα να επηρεάζεις τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών.

Καλή στιγμή στο 7ο λεπτό για την Τύλισο, με τριπλή απόπειρα για γκολ. Αρχικά, ο Σπύρου σούταρε, στην επαναφορά ο Χατζηγεωργίου πάνω στα σώματα και στην νέα επαναφορά ο Μανιούδης σούταρε ψηλά άουτ.

Στο 38ο λεπτό επικίνδυνη σέντρα-σουτ του Μυλωνά, η μπάλα βρήκε ελάχιστα σε αμυντικό και κατέληξε κόρνερ.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό,39', ο ΠΑΝΟΜ βρήκε το γκολ που ήθελε, κάνοντας την ζωή του πιο εύκολη. Κάθετη του Στέλιου Μανιαδή, προς τον Μυλωνά και αυτός με ψύχραιμο πλασέ έγραψε το 0-1.

Οι "κιτρινόμαυροι" σκόραραν μετά από πέντε λεπτά και δεύτερο τέρμα, βάζοντας γερές βάσεις για το διπλό. Όμορφο γκολ για τους φιλοξενούμενους με τον Σχοιναράκη να "σπάει" την μπάλα στον Συσκάκη και αυτόν με πανέμορφο σουτ να διαμορφώνει το 0-2.

Σουτ του Χατζηγεωργίου στο 49ο λεπτό, μπλόκαρε με ευκολία ο Ζαχαριουδάκης. Στην συνέχεια της επανάληψης, δεν σημειώθηκε κάτι το ιδιαίτερο με τον ΠΑΝΟΜ να έχει ένα δοκάρι με τον Συσκάκη στο 65' και την Τύλισο να προσπαθεί να μειώσει, αλλά το 0-2 να μένει μέχρι το τελικό σφύριγμα του διαιτητή Μανδαλενάκη.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΤΥΛΙΣΟΣ: Καλυκάκης, Γιαννουλάκης, Τσαμπουράκης, Μπαλωμένος, Χατζηβασιλείου, Ταβουλαρέας, Σπύρου, Μανιαδάκης (46' Στεφανάκης), Κριτσωτάκης, Μανιούδης, Γκιώνης (46' Τζανής)

ΠΑΝΟΜ: Ζαχαριουδάκης, Μανιαδάκης, Διαμαντάκης Στ., Σχοιναράκης, Μυλωνάς (85' Φανουράκης), Μαυρίδης (60' Διαμαντάκης Σοφ.), Καπετανάκης (72' Καργιωτάκης), Συσκάκης, Δαριβιανάκης, Κατσούλης, Τζανάκης

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ