Σε κρίσιμη κατάσταση 12χρονος που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο

Petite Perle 300×250

Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία»

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία», ένας 12χρονος, ο οποίος παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο στη περιοχή «Βατώντα» της Νέας Αρτάκης στην Εύβοια, την ώρα που κινούνταν με το ποδήλατό του, σε δρόμο έξω από το σπίτι του.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα τοπικά μέσα το ατύχημα σημειώθηκε στις 16:00 το απόγευμα του Σαββάτου, όταν ο 12χρονος έφυγε από το σπίτι του με το ποδήλατο του για να πάει 50 μέτρα πιο πέρα και να παίξει σε παρακείμενη οικία που διαμένει ο φίλος του. Εκείνη τη στιγμή, διερχόμενο αυτοκίνητο που οδηγούσε μία γυναίκα, παρέσυρε τον 12χρονο με το ποδήλατο του, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι.

Ο πατέρας του 12χρονου περιγράφει:
«Έβγαινε με το ποδήλατο από το σπίτι να πάει στη γειτόνισσα να παίξει με τον φίλο του, και όπως έφυγε πέρασε μία κυρία και το παρέσυρε. Έγινε έξω από το σπίτι μου στα 50 μέτρα πιο κάτω. Άκουσα μία φωνή, φώναζε αυτή "Ανδρέα, Ανδρέα" κοίταξα εγώ γρήγορα εκεί πέρα και βρήκα το παιδί κάτω. 'Εχει πολλαπλά χτυπήματα, αιματώματα στο κεφάλι. Είναι σε κρίσιμη κατάσταση…»

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ