Θανάσης Γιαννακόπουλος: To μεγαλοπρεπές αντίο στον «αθανάτο Τυφώνα»

Petite Perle 300×250

Φίλοι, αντίπαλοι, απλοί γνωστοί, ακόμα και… άγνωστοι και άνθρωποι που αγαπούν τον Παναθηναϊκό βρέθηκαν στην Ιερά Μητρόπολη Αθηνών για να αποχαιρετήσουν τον «δικό τους» Θανάση.

Πλήθος κόσμου έδωσε το «παρών» στην κηδεία του Θανάση Γιαννακόπουλου, για να του πει «αντίο» και να τον συνοδεύσει στην τελευταία του κατοικία.

Ο «τυφώνας» του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ έφυγε από την ζωή σε ηλικία 88 ετών και βύθισε στη θλίψη όχι μόνο την οικογένεια και τους φίλους του, αλλά και απλό κόσμο, που τον ένιωθε κοντά του όλα αυτά τα χρόνια.

Η σορός του εμβληματικού παράγοντα του «τριφυλλιού», σκεπασμένη με την «πράσινη» σημαία, όπως ο ίδιος το είχε ζητήσει, τέθηκε σε λαϊκό προσκύνημα στην Ιερά Μητρόπολη Αθηνών από τις 08:00 μέχρι τις 12:30 και άνθρωποι από τον αθλητικό, πολιτικό και όχι μόνο, χώρο, έσπευσαν να τον αποχαιρετήσουν.

Βασίλης Σπανούλης, Δημήτρης Διαμαντίδης, Ζέλικο Ομπράντοβιτς και Τσάβι Πασκουάλ ήταν από τους πρώτους που έφτασαν στην Μητρόπολη, με τον αρχηγό του Ολυμπιακού να λέει: «Ποτέ δεν χάλασαν οι σχέσεις μας. Πάντα υπήρχε μια ιδιαίτερη αγάπη στο πρόσωπό μου από εκείνον και ένας τεράστιος σεβασμός από μένα προς το μέρος του. Αυτό έμεινε για πάντα μεταξύ μας και δεν θα αλλάξει ποτέ».

Την «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ εκπροσώπησαν και οι Σταυρόπουλος – Μπαφές.


Δημήτρης Ιτούδης, Ντέγιαν Μποντιρόγκα, Ιμπραήμ Κουτλουάι μαζί με Αργύρη Πεδουλάκη, Παναγιώτης Γιαννάκης, αλλά και οι Γιώργος Βασιλακόπουλος, Παναγιώτης Τσαγκρώνης και Βαγγέλης Γαλατσόπουλος έσπευσαν να αποχαιρετήσουν τον Θανάση Γιαννακόπουλο.
Η ομάδα του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ δεν θα μπορούσε να λείπει κι έδωσε σύσσωμη το «παρών» μαζί με τους Ρικ Πιτίνο και Φραγκίσκο Αλβέρτη, ενώ εκεί ήταν φυσικά και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με την οικογένειά του.

Ο πολιτικός κόσμος βρέθηκε εκεί, προεξάρχοντος του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, ενώ άνθρωποι του ποδοσφαιρικού χώρου, όπως ο Σάββας Θεοδωρίδης, ο Γιώργος Βαρδινογιάννης και ο Δημήτρης Σαραβάκος τίμησαν τον Θανάση Γιαννακόπουλο με την παρουσία τους.
Οπαδοί του Παναθηναϊκού τραγούδησαν για τον «πιο ρομαντικό» παράγοντα της ομάδας τους και του ελληνικού αθλητισμού, χαρίζοντας ανατριχιαστικές στιγμές.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ