Άδοξη ήττα στις καθυστερήσεις για την Δαμάστα στο Ατσαλένιο!

Petite Perle 300×250

Του Μάνου Κασαπάκη

Την ήττα με 2-1 γνώρισε η Δαμάστα στο Ατσαλένιο από τον ΠΟΑ, στην πρώτη αναμέτρηση για το πλαίσιο της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου ΕΠΣΗ. Οι ποδοσφαιριστές του Μανώλη Σουτζή είχαν ιδιαίτερα καλή παρουσία και έδειχναν ικανοί να φύγουν με την ισοπαλία από την έδρα των "πρασίνων" όμως ο Καρβελάς με γκολ στο φινάλε έδωσε την νίκη στην ομάδα του.

Παρουσία αρκετού κόσμου στις εξέδρες του "ανανεωμένου" γηπέδου στο Ατσαλένιου, με τον κόσμο να είναι και από τις δύο πλευρές.

Από πλευράς Δαμάστας, ξεχώρισαν οι Νίνο, Χαλκιαδάκης,Αποστολάκης, Μαρκάκης και Ντίνος με τον τελευταίο να είναι ο κορυφαίος όλων βρισκόμενος σε μεγάλη μέρα.

Ο ΠΟΑ μετά την ολοκλήρωση του πρώτου αγώνας της φάσης των "4" παραμένει το φαβορί για την πρόκριση στον τελικό, αφού είναι ένα σύνολο που αγωνίζεται στην Γ' εθνική κατηγορία αλλά… και ο πολυνίκης του Κυπέλλου ΕΠΣΗ!

Στο 5ο λεπτό ο Φραγκιαδάκης μπήκε στην περιοχή και σούταρε λίγο άουτ.

Τρία λεπτά αργότερα, ο Ξεπαπαδάκης έπαιξε το ένα-δύο με τον Πλουσή και ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Αποστολάκη. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Κενδριστάκης που ήταν εύστοχος και έτσι ο νεαρός άσσος έγραψε το 1-0.

Στο 42ο λεπτό από σέντρα του Αποστολάκη ο τερματοφύλακας Αγγελάκης συγκρούστηκε με τον Νηστικάκη και ο Ντίνος σε κενό τέρμα έγραψε το 1-1.

44ο λεπτό, τεράστια ευκαιρία για τους Μαλεβιζιώτες, ανεπανάληλτο τετ-α-τετ από του Ντίνου που πλάσαρε όμως άουτ.

Στο 67' γύρισμα του Ξεπαπαδάκη, ο Καιμακαμούδης από το ύψος του πέναλτι πλάσαρε άουτ.

Δεκαέξι λεπτά αργότερα, στο 83', ο Ντίνος έβγαλε στον κενό χώρο τον Κλαπάκη, ο Αγγελάκης όμως έπεσε στα πόδια τρου και αποσώβησε το γκολ.

Στο 92' ο Μπιμπίρης είχε την μπάλα στην κατοχή άνοιξε το κοντρόλ και έφυγε σε κόρνερ. Το κόρνερ εκτελέστηκε με πάσα στον Ξεπαπαδάκη ο οποίος με συρτή σέντρα βρήκε τον Καρβελά και αυτός με κοντινό πλασέ έκανε το 2-1, χαρίζοντας την νίκη στον ΠΟΑ.

Στο 93' την κόκκινη κάρτα για σκληρό μαρκάρισμα, αντίκρισε ο Γενιτσαρίδης. Από πλευράς τους οι φιλοξενούμενοι έχουν παράπονα από μερικές αποφάσεις του διαιτητή Πατεμτζή.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΟΑ: Αγγελάκης, Καρβελάς, Πλουσής (70' Πατινιώτης), Παπαδομιχελάκης, Νηστικάκης, Ρωμανάκης, Φραγκιαδάκης (63' Κάρλος), Παναγιωτάκης (63' Καϊμακαμούδης ), Κενδριστάκης , Ξυλούρης, Ξεπαπαδάκης

ΔΑΜΑΣΤΑ: Μαργαρίτης, Αποστολάκης, Χαλκιαδάκης, Μπιμπίρης, Γενιτσαρίδης, Γεωργαλάς, Τζουβάρας (88' Κοκορέλιας), Νίνο, Τσαΐνης (72' Κλαπάκης), Μαρκάκης, Ντίνος (85' Κλαπάκης)

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ