Άντεξε για ένα ημίχρονο στον Βόλο ο Ηρόδοτος

Petite Perle 300×250

Επιβλητικά επέστρεψε στις νίκες ο Βόλος, ο οποίος επικράτησε με 5-0 τον Ηρόδοτο στο γήπεδο της Νεάπολης, για την 24η αγωνιστική της Football League.

Οι πρωτοπόροι της βαθμολογίας αύξησαν τη διαφορά τους από τον Απόλλωνα Λάρισας στους 12 βαθμούς και άφησαν τον Ηρόδοτο σε δύσκολη θέση, αφού με 25 βαθμούς «αγγίζει» την επικίνδυνη θέση. 

Η ομάδα της Αλικαρνασσού στάθηκε ανταγωνιστική για ένα ημίχρονο καθώς τα πρώτα 45' λεπτά της στον αγωνιστικό χώρο ήταν θετικά, με καλή παρουσία.

Φτωχό ήταν το πρώτο μισό του ματς, με τον Μάντζη να ανοίγει το σκορ στο 35' και τις δύο ομάδες να οδηγούνται με 1-0 στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα. Στο δεύτερο ημίχρονο, όμως, ο Βόλος ήταν σίφουνας, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Φράγκο, που πέτυχε χατ-τρικ. 

Στο 60' διπλασίασε τα τέρματα, ενώ στο 70' ανέβασε ακόμα περισσότερο τον δείκτη του σκορ.

Στο 75' ο Κοκκόρης έκανε το 4-0, ενώ σειρά πήρε ξανά ο Φράγκος, που διαμόρφωσε το τελικό 5-0.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Βόλος: Πίτκας, Κόκας, Πίτου Γκαρσία, Δόρης, Κότο (Φράγκος), Ηλιόπουλος, Καρρίκι, Λούκας Γκαρσία, Μάντζης, Ενγκουέμ, Γκαλίτσιος

Ηρόδοτος: Ξενοδόχοφ, Γιαλούσης, Γραικός, Χατζηλιάδης, Ανδρέου, Παπαγγελής, Κασαπάκης, Αργκιλέσι (45' λ.τρ. Μουκίδης), Νύκταρης, Πίντο (42' λ.τρ. Αμαραντίδης), Ζαμπορόφσκι

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ