Μια ακόμα νίκη πρόσθεσε στον ενεργητικό του ο Εργοτέλης. Οι κιτρινόμαυροι χωρίς να φορτσάρουν επικράτησαν του Αιγινιακού με σκορ 4-1 με γκολ που σημείωσαν στο 44’ και 90’(πεναλτι) ο Εφορντ στο 69’ ο Ροβίθης και στο 72’ ο Μανουσάκης. Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Ηρακλειώτικη ομάδα είχε και ένα δοκάρι μόλις στο 4’ με τον Μανουσάκη.
Στο 83′ έγινε το 3-1 για του φιλοξενούμενους, όταν ο Σοφιάνης ο οποίος πέρασε ως αλλαγή στο παιχνίδι σούταρε έξω από την περιοχή η μπάλα γκέλαρε και κατέληξε στα δίχτυα με τον Αιγινιακό να μειώνει σε 3-1 προσωρινά.
Οι συνθέσεις:
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Κατσιμήτρος, Μπαχανάκ, Μπουρσέλης (65′ Οικονόμου), Μαζουλουξής, Μπάτζιος, Γροντής (52′ Ροβίθης), Μπρους, Τσέλιος, Μανουσάκης, Κουατένγκ (59′ Κατσούρι), Έφορντ
ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ: Καραγκιόζης, Τοπαλίδης Σ., Στάνιτς, Πετρούσης, Ζήσης, Βελκόβσκι, Βλαχομήτρος (74′ Ζαννάκης), Πιαστόπουλος (90′ Τοπαλίδης Ι.), Κούστα, Έππας (60′ Σοφιάνης), Παπαδόπουλος


