Κ. Ανδρουλιδάκη: Το Κρητικό ελαιόλαδο μπορεί να πάρει την θέση που του αξίζει

Petite Perle 300×250

Με αφορμή την παγκόσμια διάκριση της Cretan mill Almpantakis για το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο «Κρητικοί Ελαιώνες» η σύζυγος του Μιχάλη Αλμπαντάκη κ. Κατερίνα Ανδρουλιδάκη ανέφερε τα παρακάτω:

«Με αφοσίωση όλα αυτά τα χρόνια σε αυτό που αγαπάμε περισσότερο και παρά τις μεγάλες δυσκολίες και τον καθημερινό αγώνα, μια "περιζήτητη" διάκριση ήρθε να επιβεβαιώσει όλα τα παραπάνω και να μας δείξει ότι το Κρητικό ελαιόλαδο μπορεί να πάρει τελικά την θέση που του αξίζει.

Η υπερηφάνια είναι μεγάλη, όχι μόνο γιατί το προϊόν που παράγουμε βραβεύθηκε σε έναν από τους πλέον σημαντικούς παγκόσμιους διαγωνισμούς, αλλά γιατί με αυτό τον τρόπο προβάλλεται η Κρήτη κ η Ελλάδα σε όλο τον κόσμο ως χώρα που μπορεί να παράγει εξαιρετικά προϊόντα, ενώ παράλληλα οι κόποι σου ανταμείβονται!»

Η επιμονή στην ποιότητα και η τυποποίηση είναι τα "όπλα" για να πετύχει η σωστή προώθηση και προβολή του θησαυρού της Κρήτης. Οι "Κρητικοί Ελαιώνες" της Cretan Mill κατατάσσονται στην κορυφή της ποιοτικής πυραμίδας παγκοσμίως προβάλλοντας έτσι το νησί μας αλλά και γενικότερα την προώθηση του κρητικού ελαιολάδου.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ