Με κύπελλα και επιτυχίες επέστρεψε ο ΝΟΓΚ

Petite Perle 300×250

Με κύπελλα, επιτυχίες και εισιτήρια για τους αγώνες πρόκρισης για την Εθνική Ομάδα επέστρεψε η αποστολή του ΝΟΓΚ απο το Περιφερειακό Πρωτάθλημα ιστιοπλοίας κλάσεων Optimist και Laser 4.7 που πραγματοποιήθηκε στη Ρόδο.

Mε χαμόγελα και επιτυχίες επέστρεψαν οι μικροί ιστιοπλόοι του Ναυταθλητικού Ομίλου Γαζίου Κρήτης από το Περιφεριακό Πρωτάθλημα Optimist και Laser4.7 που πραγματοποιήθηκε στη Ρόδο στις 23-25 Μαρτίου. Οι συνθήκες ήταν ιδιαίτερα απαιτητικές με ισχυρούς ανέμους τις δυο απο τις τρείς ημέρες αλλά οι αθλητές και αθλήτριες ήταν κατάλληλα προετοιμασμένοι.

Στην κατηγορία Optimist η Μαρία Σκουλούδη κατέκτησε την πρώτη θέση στη γενική κατάταξη και πρώτη στα κορίτσια κερδίζοντας δύο χρυσά μετάλλια. Στην ίδια κατηγορία η Ιωάννα Πετυχάκη τερμάτισε 9η στα κορίτσια, ο Αλέξανδρος Κουκουτσάκης 17ος στα αγόρια, η Ελευθερία Σκουλούδη 19η στα κορίτσια, η Έλλη Δασκαλάκη 23η στα κορίτσια, ο Πέτρος Καλογεράκης 24ος στα αγόρια, ο Διονύσης Περισυνάκης 39ος στα αγόρια, και ο Μιχάλης Σκουλούδης 51ος στα αγόρια.

Αντίστοιχη ήταν η επιτυχία στα σκάφη Laser4.7 όπου η Βάσω Βλαχάκη κατέκτησε την πρώτη θέση στα κορίτσια και την τρίτη στη γενική, κερδίζοντας ένα χρυσό και ένα χάλκινο μετάλλιο, ο Κωστής Κουκουτσάκης κατέλαβε την 6η θέση στα αγόρια, ο Γιάννης Πλεξουσάκης της 19η θέση στα αγόρια, ο Ηλίας Πολίτης της 20η θέση στα αγόρια, και ο Ανδρέας Τσατσάνης την 24η θέση στα αγόρια.

Μετά απο αυτές τις επιτυχίες η η Βάσω Βλαχάκη και ο Κωστής Κουκουτσάκης πήραν το εισιτήριο για τον αγώνα πρόκρισης της Εθνικής Ομάδας Laser 4.7 και η Μαρία Σκουλούδη για τον αντίστοιχο αγώνα της Εθνικής Ομάδας Optimist.

Ο Πρόεδρος Χάρης Μαμουλάκης και το ΔΣ του ΝΟΓΚ ευχαριστούν τους προπονητές Ανδρέα Σηφάκη, Μάριο Ρούσση και Αγγελίνα Καβουσανού που ακολούθησαν την αποστολή και συγχαίρουν τους αθλητές για τις επιτυχίες τους. Επίσης ευχαριστούν όλους τους χορηγούς του Ομίλου και την ANEK-Bluestar Ferries για τη στήριξη στις μετακινήσεις. Περισσότερα στο www.nogk.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ