Το Παλαιόκαστρο επισκέφτηκε ο Σπύρος Καλλέργης

Petite Perle 300×250

Στον πολύπαθο οικισμό του Παλαιοκάστρου βρέθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Μαλεβιζίου Σπύρος Καλλέργης με συνεργάτες του και άκουσε τα προβλήματα από τους κατοίκους και τον πολιτιστικό σύλλογο της περιοχής.

Ο πρόεδρος του συλλόγου Βασίλης Παναούσης καλωσόρισε το Σπύρο Καλλέργη που επισκέφτηκε για δεύτερη φορά το Παλαιόκαστρο και του ανέφερε όλα τα θέματα που απασχολούν τους κατοίκους της περιοχής.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο υποψήφιος δήμαρχος Σπύρος Καλλέργης και ανέπτυξε το σχέδιο του για τον οικισμό του Παλαιοκάστρου που γνωρίζει από μικρό παιδί. Τόνισε στους παρευρισκόμενους ότι θα είναι δίπλα τους από όποια θέση τον εμπιστευτεί ο λαός του Μαλεβιζίου.

Το "παρών" έδωσαν οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι Γιάννης Κωστάκης, Παναγιώτης Σαββόγλου, Γιώργος Αεράκης, Κώστας Σύρμος, Μιχάλης Ξυλούρης, Νίκος Παπάζογλου, Γιάννης Βιστάκης, Μαρία Δαφνομήλη, Ειρήνη Ψαράκη, Ρούλα Βαμβουκάκη, Μιχάλης Μαρκογιαννάκης και Δήμος Φθενός.

Επίσης στη συνάντηση ήταν ο πρώην δήμαρχος Γαζίου Γιώργος Μαρκογιαννάκης, που όλοι αναγνώρισαν ότι είχε προσφέρει πάρα πολλά στην περιοχή.

Τέλος παρών ήταν και οι υποψήφιοι τοπικοί σύμβουλοι Αντώνης Ροδίτης, Χρόνης Βαρσαμάς και ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Λινοπεραμάτων Γιώργος Μπελημπασάκης.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ