Σφράγισε την άνοδο η Δαμάστα με το 3-1 επί των Γουβών

Petite Perle 300×250

Του Αντώνη Στρατάκη

Την άνοδο της στην Α1 σφράγισε η Δαμάστα μαζί με τον ΟΦΑ κερδίζοντας στο γήπεδο της Χερσονήσου με 3-1 τις Γούβες και την Κυριακή κόντρα στο Μαραθώνα θέλει το πρωτάθλημα.

Η Δαμάστα κυριάρχησε σε όλη την διάρκεια του αγώνα αλλά οι παίκτες της παρουσιάστηκαν πολύ αγχωμένοι και δεν απέφυγαν κάποια εύκολα λάθη δίνοντας δικαιώματα στις Γούβες. Παρά την κυριαρχία της Δαμάστας φαινόταν ότι κάτι της έλειπε.

Μετά το 25' ο Μανώλης Σουτζής τράβηξε τον Νίνο δεξί μπακ, έπαιξε με Γεωργαλά, Μαρκάκη αμυντικά χαφ και τον Απλαδά στο αριστερό άκρο της επίθεσης. Αργότερα έριξε στο παιχνίδι και τους Μανουσάκη, Αποστολάκη, Τζουβάρα και η ομάδα λειτούργησε καλύτερα και έφτασε στην νίκη αν και καρδιοχτύπησε λίγο τους πολυπληθείς και πάλι οπαδούς της. Στο 15' από εξαιρετική ομαδική ενέργεια των παικτών της Δαμάστας το σουτ του Κλαπάκη πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 19' ο Μηλάκης κράτησε μέσα στην περιοχή τον Ντίνο αλλά ο κ. Μανδαλενάκης έδωσε συνέχεια στο παιχνίδι και δεν έδωσε το πέναλτι. Στο 20' συρτό σουτ του Κλαπάκη έξω από την περιοχή ο Δανελάκης έδιωξε κόρνερ. Στο 39' από εντυπωσιακή ενέργεια του Χαλκιαδάκη από αριστερά ο Τσαΐνης με αριστερό σουτ έγραψε το 0-1.

Στο 53' από σέντρα του Μαρκάκη το σουτ του Τσαΐνη, απέκρουσαν οι αμυντικοί πάνω στην γραμμή του τέρματος ενώ το ίδιο έγινε και αμέσως μετά σε βολίδα του Χαλκιαδάκη, με δύο αμυντικούς να διώχνουν την μπάλα πριν περάσει την γραμμή. Στο 58' από κούρσα του Νερατζάκη και γύρισμα στη μικρή περιοχή ο Κωτούλας ισοφάρισε με πλασέ σε 1-1. Στο επόμενο λεπτό από κόρνερ του Μαρκάκη ο Μανουσάκης με κεφαλιά έκανε το 1-2. Στο 65' απευθείας φάουλ του Λάρι η μπάλα στο δεξί δοκάρι. Στο 74' ο Τζουβάρας με ψηλοκρεμαστό σουτ από πλάγια θέση έγραψε το 1-3. Παράπονα από την διαιτησία του Μανδαλενάκη έχει η Δαμάστα και κυρίως για τη φάση που δεν έδωσε πέναλτι στον Λάμπρο Ντίνο.

Συνθέσεις

Γούβες: Δανελάκης, Σπύρου, Τσάλος, Περβολαράκης, Πουργιώτης, Κωτούλας, Τσιμινικάκης, Καρύδης, Νερατζάκης, Μηλάκης, Λόρι

Δαμάστα: Μαργαρίτης, Απλαδάς, Χαλκιαδάκης, Σαρρής, Μπιμπίρης, Γεωργαλάς(63' Τζουβάρας), Νίνο, Κλαπάκης(78' Κοκορέλιας), Μαρκάκης, Ντίνος(72 Αποστολάκης), Τσαΐνης(61' Μανουσάκης)

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ