Περιοδεία σε ΣΜ του Γαζίου από τους υποψήφιους της Λαϊκής Συσπείρωσης

Petite Perle 300×250

Αντιπροσωπεία της Λαϊκής Συσπείρωσης πραγματοποίησε περιοδεία στα τρία μεγάλα σούπερ μάρκετ (Χαλκιαδάκη, Βασιλόπουλο και Σκλαβενίτη) στην περιοχή του Γαζίου, με επικεφαλής το Μιχάλη Χουστουλάκη, δημοτικό σύμβουλο και υποψήφιο δήμαρχο Μαλεβιζίου και το Δημόκριτο Σαλούστρο, υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο.

Η αντιπροσωπεία της Λαϊκής Συσπείρωσης συζήτησε με όλους τους εργαζόμενους για την κατάσταση στους χώρους εργασίας αλλά και όλα τα καθημερινά προβλήματα που τους απασχολούν. Τόνισαν ότι κοινή αιτία των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι είτε στην χώρο εργασίας είτε στην καθημερινή ζωή είναι η πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης που στηρίζει την καπιταλιστική κερδοφορία και ανάπτυξη και εφαρμόζεται σε όλη την κλίμακα της διακυβέρνησης από την ΕΕ μέχρι τον Δήμο.

Ιδιαίτερα αναφέρθηκαν στο παράδειγμα της διεύρυνσης του ωραρίου στα εμπορικά καταστήματα και της κατάργησης της κυριακάτικης αργίας, όπου η πλειοψηφία όλων των παρατάξεων σε περιφέρεια και δήμο και των κομμάτων του κεφαλαίου στην βουλή υπερψήφισαν, ενώ αντίθετα μόνο η Λαϊκή Συσπείρωση και το ΚΚΕ αντιτάχθηκαν. Με την εφαρμογή αυτής της πολιτικής, ανέφεραν οι υποψήφιοι της Λαϊκής Συσπείρωσης, οι εργαζόμενοι μόνο χαμένοι βγαίνουν αφού δουλεύουν για ένα κομμάτι ψωμί, χωρίς ελεύθερο χρόνο για τις οικογένειες τους, για να κερδίζουν ακόμα περισσότερο οι μεγαλέμποροι.

Η Λαϊκή Συσπείρωση κάλεσε τους εργαζόμενους στις επερχόμενες εκλογές να αποφασίσουν με κριτήριο τα συμφέροντα τους και να στηρίξουν την δύναμη που τους υπερασπίστηκε τόσο στα όργανα του κράτους μέσω των εκλεγμένων βουλευτών και συμβούλων στην Τοπική Διοίκηση, όσο και στην καθημερινή πάλη μέσα από τις δυνάμεις του στα σωματεία. Να βγάλουν πιο ενισχυμένα το ΚΚΕ και την Λαϊκή Συσπείρωση σε όλες τις κάλπες

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ