Αμμούδι: Αίθουσα πολλαπλών χρήσεων προϋπολογισμού 386.000 ευρώ

Petite Perle 300×250

Μέχρι τις 17 Απριλίου η χρηματοδότηση
Κώστας Μαμουλάκης: Ισόρροπα και πολύπλευρα το Μαλεβίζι αλλάζει

Συνάντηση εργασίας με τον διευθυντή της Αναπτυξιακής Ηρακλείου Γιώργο Μαυρογιάννη και φορείς των περιοχών Μαδέ, Αμμουδίου και Λυγαριάς, πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης για την πορεία ένταξη τους έργου κατασκευής της αίθουσας πολλαπλών χρήσεων Αμμουδίου.

Στη συνάντηση, παρουσία και του Αντιδημάρχου Θανάση Κύρκου καθώς και της Προέδρου της Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ. Εύης Αποστολάκη, συζητήθηκαν όλες οι λεπτομέρειες, με τον Δ/ντη της Αναπτυξιακής να δίνει τη διαβεβαίωση ότι στις 17 Απριλίου θα προχωρήσει η ένταξη του σημαντικού για την περιοχή έργου.

Υπενθυμίζεται ότι πρόκειται για μια μεγάλη αίθουσα με υπόγειο, η οποία θα μπορεί να φιλοξενήσει πλήθος εκδηλώσεων και να αποτελέσει μια σημαντική δομή πολιτιστικής – και όχι μόνο – ανάπτυξης της ευρύτερης περιοχής, ενισχύοντας ταυτόχρονα και το έργο των δραστήριων τοπικών φορέων. Αξίζει επίσης να τονιστεί ότι η χρηματοδότηση της μελέτης έγινε από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αμμουδίου και τον Οικοδομικό Παραθεριστικό Συνεταιρισμό ΑΤΕ.

Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του τόνισε: «Ένα ακόμα σημαντικό έργο που θα συμβάλει στην αναπτυξιακή προοπτική μια μεγάλης περιοχής, προχωράει. Με σταθερά βήματα, σωστό προγραμματισμό και αγαστές συνεργασίες με τους τοπικούς φορείς, ισόρροπα και πολύπλευρα, το Μαλεβίζι αλλάζει. Προχωράει μπροστά, αποκτά δομές που ενισχύουν τις τοπικές κοινωνίες και δίνουν διέξοδο στους δραστήριους φορείς του. Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά όλα τα μέλη των τοπικών φορέων, ιδιαίτερα δε τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Αμμουδίου και του Οικοδομικού, Παραθεριστικού Συνεταιρισμού ΑΤΕ για την χρηματοδότηση της σχετικής μελέτης, καθώς επίσης και τον Δ/ντη της Αναπτυξιακής Ηρακλείου Γιώργο Μαυρογιάννη και τα στελέχη της εταιρείας, για την άριστη συνεργασία μας».

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ